![]() |
The Expendables 2 - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Film (/forum-23.html) +---- Wątek: The Expendables 2 (/thread-115.html) |
RE: The Expendables 2 - Splint3rPL - 27-06-2013 03:34 AM Jeden z najlepszych filmów akcji jaki widziałem. Serio. Nie przepadam za mega-poważnymi, przeładowanymi patosem produkcjami. A "Niezniszczalni 2" to genialna wręcz parodia z gigantyczną dawką autoironii. Jak tylko zobaczyłem tą wesołą, aczkolwiek podstarzałą już ekipę siejącą zniszczenie i rzucającą suchymi żartami, uśmiech pojawił się na mojej twarzy i nie zniknął aż do końca filmu. Wprowadzenie Chucka Norrisa, to klasa sama w sobie, a scena w której Schwarzenegger zamienia się flagowymi teksami z Willisem to po prostu mistrzostwo świata (Terminator mówiący "Jupikajej"? Tylko tutaj! : ) ). Jeżeli oglądaliście wszystkie części "Rambo", "Szklanej Pułapki" itd. to jest to film dla Was. Bardzo dużo nawiązań. Widać, że panowie mają do siebie dystans. Zdecydowanie polecam. RE: The Expendables 2 - BESTIA - 27-06-2013 10:21 AM A oglądaliście film pt Undisputed, co o nim powiecie.Scott Adkins napisał na fejsie że 4 część nadchodzi. RE: The Expendables 2 - Sander - 27-06-2013 10:26 AM Polecam film - SKAZANIEC. Zajebisty klimat i fabuła. RE: The Expendables 2 - kubala1122331 - 27-06-2013 11:35 AM BESTIA Oglądałem trzecią część i nawet nie była najgorsza. Fajne walki, spora dawka adrenaliny, tylko jak dla mnie ostatnia walka trochę przesadzona ![]() |