![]() |
David Haye vs Manuel Charr - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: David Haye vs Manuel Charr (/thread-1079.html) |
RE: David Haye vs Manuel Charr - Jerome - 10-04-2013 10:47 PM tysiok ma fajny gif jak Solis trafia Vitalija. Muszę sobie załatwić taki gif z tą kombinacją ;] RE: David Haye vs Manuel Charr - AdamekFightPL - 11-04-2013 06:17 AM Kombinacja lewy, prawy. Coś jak Szpila w walce z Mollo tylko o większej sile rażenia ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - Sander - 11-04-2013 09:31 AM No i ten efektowny upadek Ruiza też swoje zrobił. Idealnie się wpasował ;p Haye wygra z Charrem ale dopuszczam do siebie myśl , że to może być ciężka i krwawa przeprawa dla niego. Charr to nie jest panienka i po tym jak pozostał niedosyt u niego po walce z Vitem teraz na pewno zawalczy bardziej zdecydowanie. RE: David Haye vs Manuel Charr - Matys - 11-04-2013 11:20 AM ![]() I jeszcze bonus z rodzimym akcentem: ![]() Bonus 2 - kocie ruchy + lewy-prawy: ![]() ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - RoyJonesJr - 11-04-2013 02:09 PM Ja na początku miałem gifa z tysonem ![]() Matys skąd ty je bierzesz / czy jak sie je robi? RE: David Haye vs Manuel Charr - Matys - 11-04-2013 03:20 PM Z internetu biorę, trzeba umieć szukać ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - Sander - 11-04-2013 03:23 PM Panowie to nie dział o gifach tylko o walce Haye vs Charr ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - RoyJonesJr - 11-04-2013 04:06 PM Ale gify są o Haye'u ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - Jerome - 11-04-2013 08:37 PM Charr na facebooku co do plakatu wrzuconego przez Sandera: "- David, ja nic o tym nie wiem, jestem sportowcem walczącym za pokój w Syrii. Jesteś wielkim mistrzem i będzie dla mnie zaszczytem móc z tobą boksować." Polać mu ![]() Lepszy rywal po za Saszką chyba jak na razie niemożliwy co? Jak sądzicie? RE: David Haye vs Manuel Charr - Sander - 11-04-2013 09:33 PM Charr zaimponował. Żadnych brudnych gierek przed walką więc pewnie nie będzie. Szacunek to podstawa a Charr zyskuje go coraz więcej. |