Andrzej Gołota - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Andrzej Gołota (/thread-1002.html) |
RE: Andrzej Gołota - damasport - 13-03-2013 11:15 AM Andrzej Gołota to niesamowity bokser jeden z najlepszych w Polsce. Stoczył wiele walk za które mu chwała, a że na koniec kariery miał wiele wpadek to trudno. Miał zakończyć karierę wcześniej i tyle RE: Andrzej Gołota - Crumb - 13-03-2013 09:33 PM Chyba masz rację, trochę przesadziłem. Najlepszy byłby po prostu dla mnie;p RE: Andrzej Gołota - RobertoC - 17-03-2013 08:45 PM A wiadomo coś na temat następnej walki Andrzeja? czy w ogóle będzie jeszcze jakas? RE: Andrzej Gołota - BESTIA - 17-03-2013 08:46 PM RobertoC Oby nie.Andrew już za długo siedzi w tym biznesie RE: Andrzej Gołota - Adammobp - 18-03-2013 07:28 AM W tej chwili Andrzej czeka aż osiągnie wiek Hopkinsa, wtedy spróbuje przejść do historii. RE: Andrzej Gołota - AdamekFightPL - 18-03-2013 06:53 PM Niestety obawiam się, że Andrzej wyjdzie do ringu po raz kolejny się ośmieszyć... tylko kto może być jego kolejnym rywalem? Bowe?Najman? RE: Andrzej Gołota - Adammobp - 18-03-2013 07:53 PM Najman z Andrzejem trochę się znają, więc nie bardzo ale ta walka Gołota vs Bowe mogłaby się odbyć we wrestlingu (ew. w judo). Nawet Hulk Hogan na nią czekał. RE: Andrzej Gołota - Sander - 18-03-2013 09:12 PM Andrew nie zostawí tego biznesu jeszcze niestety - bo nie wiem kogo byłby w stanie pokonać. Naprawdę żadne nazwisko mi nie świta ale on ciągle w siebie wierzy. RE: Andrzej Gołota - Splint3rPL - 01-04-2013 02:20 AM Słyszeliście już? Boxing.com podało, że Don King jest podobno bardzo blisko zrealizowania rewanżowej walki Andrzeja z Żelaznym Mike'm. Wszyscy wiemy, że Tyson ma ogromne długi, więc prędzej czy później mogliśmy się jego powrotu spodziewać. Dziwi trochę wybór rywala - Gołoty, ale Andrew również jest postacią całkiem popularną. Walka miałaby się odbyć w Chicago na tej samej gali, na której mają zawalczyć Szpilka i Fonfara. Zapowiada się naprawdę "biało-czerwona" impreza. Link do pełnego artykułu - http://tnij.org/u4k4 . RE: Andrzej Gołota - Sander - 01-04-2013 12:09 PM Gołocie to nawet dziś dajmy spokój |