![]() |
Mayweather vs Berto - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Mayweather vs Berto (/thread-2534.html) |
RE: Mayweather vs Berto - Wietnam - 10-09-2015 08:23 PM nawet jak wszyscy koksują i się wspomagają, i tak wygrywa najlepszy, ,. nic tego nie zmienia, , Koks walczy z koksem, wygrywa ten koks który jest szybszy i ma lepszą obronę i mocno bije,. RE: Mayweather vs Berto - born2kill - 10-09-2015 09:25 PM @Wietnam, Oo wielkie dzięki. Ja w ogóle "aspołecznościowy" (brak jakichkolwiek kont na znanych portalach) i nawet nie pomyślałem, że pan Andrzej, sadzi swe kwiatki na tweeterze. RE: Mayweather vs Berto - Tar-Ellendil - 10-09-2015 09:49 PM Można nie kochać Floyda jako człowieka to jest zrozumiałe, ale jak komentator sportowy w czasie walki jest bardzo stronniczy to po prostu zajeżdża brakiem profesjonalizmu. Komentator ma być bezstronny, a nie wpaja widzowi komu ma kibicować. RE: Mayweather vs Berto - Wietnam - 10-09-2015 10:51 PM racja, ,sympatię podczas komentowania trzeba odkładać na bok, , Niestety w Boksie jak i w piłce nożnej, jednostronny komentarz występuje dość często,,, Komentator powinien przede wszystkim robić atmosferę i czytać dobrze pojedynek, , W sobotę ma być tak:Pindera czyta pojedynek, ale czasami usypia kibiców przed tv, wtedy wtrąca się Kostyra ze swoim "Nie odchodzić od odbiorników, będzie wojna !! ![]() Mam nadzieje że Berto będzie starał się wprowadzać iskry do pojedynku, tylko szkopuł w tym że nawet Maidana w poruszaniu się na nogach,porównaniem z nim to demon szybkości ![]() RE: Mayweather vs Berto - Wietnam - 11-09-2015 02:30 AM “Mogę być tylko lepszy i nadal uczę się tego sportu. Żaden pięściarz w historii tego sportu nie miał tylu wielkich walk co ja. Żaden pięściarz w historii nie pokonał tylu mistrzów świata, co ja. Czy to koniec? Albsolunie nie. Teraz moim celem jest osiągnięcie w najbliższą sobotę rekordu 49-0." - powiedział Floyd Mayweather . RE: Mayweather vs Berto - Wietnam - 11-09-2015 03:52 AM Ja też spróbuję, a co tam, jeszcze bardziej zareklamować ten pojedynek, aby więcej, niż trzy osoby jak to twierdzi Kostyra, obejrzały ten pojedynek w ps,, ![]() spójrzcie na te szybkość! : ![]() RE: Mayweather vs Berto - born2kill - 11-09-2015 08:23 AM No jasne, Kostyra często przesadza z tą stronniczością. Przesadza ze swoimi dygresjami, ciekawostkami, opowieściami i anegdotami zwłaszcza w momencie gdy powinien komentować walkę. A potem skutek taki że widzę ewidentnie że bokser A pobił okrutnie boksera B, a pan Redaktor "Oj runda dla B". A pan Andrzej Gmitruk (jeśli współkomentuje) się wtedy nie odzywa. Mimo wszystko lubię te Kostyry budowanie atmosfery, opowieści i te wtopy i smaczki. Może w duecie z Pinderą który zajmie się merytorycznym czytaniem walki, będzie ok. RE: Mayweather vs Berto - Tar-Ellendil - 11-09-2015 09:19 AM Gaże za galę : Floyd - 32 mln + % z PPV. Berto - 4 mln Jack- 500 k Groves - 500k Martinez - 300k Salido - 150k Vanes - 150k Smith - 150k Gonzalez - 50k Oquendo - 50k RE: Mayweather vs Berto - KrychuTMT - 11-09-2015 01:08 PM Jeżeli Floyd faktycznie wyjdzie po KO to może być ciekawie. Pretty Boy był bokserem doskonałym w każdym elemencie rzemiosła, Money to już tylko defensywa. W ataku jego refleks może zawodzić, a Berto dysponuje odpowiednią szybkością i siłą aby zranić FMJ. Liczę, że Berto w tej walce będzie miał swoje momenty i pokaże całemu światu, że się mylił nie dając mu żadnych szans. RE: Mayweather vs Berto - Gogolius - 11-09-2015 04:24 PM Wg mnie jedynymi bokserami ktorzy moga zranic Floyda w 147 sa Thurman i ew. Brook. Za twardy jest na reszte chyba ze zebralby kilkanascie czystych od Portera. Jak Maidana nie dal rady go polozyc to przy normalnej dyspozycji Floyda, Berto tez nie da rady. |