![]() |
Kliczko vs Povetkin - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Kliczko vs Povetkin (/thread-1168.html) |
RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 27-09-2013 06:43 PM @Sander To z całym szacunkiem, ale dupa z Ciebie a nie fan boksu ![]() RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 27-09-2013 06:47 PM Zgadzam się w 100 %. Sam mam się za laika. RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 27-09-2013 06:48 PM @Sander Znać się na boksie a być fanem boksu to różnica. RE: Kliczko vs Povetkin - Jerome - 27-09-2013 06:54 PM AdamekHawkPL co Ty teraz odwalasz? Chcesz krytykowac Sandera za mala widze? Zszokowany nie jestem bo kiedys sam dostalem nawet takiego minusa do reputacji ale to wciaz jest nielogiczne i zalosne. Nic sie nie zmieniles. Moze i niewiarygodne prognozy nam tu Sander przedstawia ale to nie powod zeby nie okazywac mu szacunku i wytykajac mu mala wiedze. Jest zadny sensacji i w nia wierzy. Zabron mu. RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 27-09-2013 06:55 PM Często się to łączy. Ale nie mam na myśli niedzielnego fanatyzmu. Ciekawe jak oglądalność na HBO tej walki będzie wyglądać. Może to Amerykanów zainteresuje. @RedHawk @Jerome Nie odebrałem słów RH jako wytykania małej wiedzy.. Jeśli tak było to masz w ryja @RedHawk ![]() RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 27-09-2013 07:11 PM @Sander Nie odebrałeś bo nie wytknąłem Twojej małej (dużej) wiedzy... nie wiem o co chodzi Jerome, ale nie ma co na niego zwracać uwagi, zaczepki szuka. Ja się sprowokować nie dam. RE: Kliczko vs Povetkin - TomaszX - 27-09-2013 07:14 PM Heh gdy Povetkin pokona Kliczkę będę tak podniecony jak gdy Marquez znokautował PacMana lub bardziej!Pomarzyć zawsze można!Przy ''nudnej'' walce Kliczko-Haye byłem tak zdenerwowany że co przerwa między rundami musiałem iść sie odlać. Oby Povetkin pokazał że jest podobny do Holyfielda czyli najlepiej walczy w walkach z świetnymi pięściarzami a z słabymi się męczy.I Huck był dla niego Ruizem a Kliczko będzie dla niego Lennoxem! RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 27-09-2013 07:19 PM (27-09-2013 07:14 PM)TomaszX napisał(a): Przy ''nudnej'' walce Kliczko-Haye byłem tak zdenerwowany że co przerwa między rundami musiałem iść sie odlać. O kur*a, Ty też!?!?!?!?! miazga. Miałem to samo, 10 sekund przed gongiem kończącym rundę ja już stałem ''w gotowości'' by pobiec oddać mocz. Najgorsze było to, że walka trwała 12 rund i przez całą walkę oddałem chyba z 3 litry moczu ![]() RE: Kliczko vs Povetkin - KrychuTMT - 27-09-2013 07:22 PM Povietkin to wygra , wierzę ![]() RE: Kliczko vs Povetkin - BMH - 27-09-2013 07:27 PM Nie wiem o co sie przy*ebaliscie do Sandera, widocznie chlopak oglada boks dostatecznie dlugo, by widziec, ze nie takie niespodzianki sie zdarzaly, a nawet... o wiele, wiel wieksze. Dlatego wysmiewanie, czy krytykowanie kogos, bo stawia na boksra teoretycznie slabszego i pozbawionego sznas, jest oznaka slabego rozeznaia w temacie. Szkoda mi nawet bawic sie przyklady, gdzie teoretyczne miesa aramtnie obijali/nokautowali wielkich championow. Pisanie, ze ktos jest Rowniez licze na Sashe, choc faworytem jest narturalnie Wowa. |