![]() |
Wybór obuwia. - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Trening bokserski (/forum-18.html) +--- Wątek: Wybór obuwia. (/thread-883.html) Strony: 1 2 |
RE: Wybór obuwia. - Error - 03-10-2013 03:27 PM @kubala1122331 nie wiem gdzie trenujesz, ale ja aż tak spartańskich warunków nie mam ![]() RE: Wybór obuwia. - Jerome - 04-10-2013 06:37 AM Mam ten sam model co Logizz. Bardzo dobry but, również piorę w całości w pralce (2x w tyg) a używam 4x w tygodniu i żadnych problemów z nimi nie ma. Jak szukamy czegoś z wyższej półki to Władimir Klitschko zaprezentował na ostatnim treningu medialnym nowe obuwie od Adidasa a jak wiemy, wcześniej boksował w Mizuno, identycznych jak przed laty Lennox Lewis. RE: Wybór obuwia. - kolekcjoner - 01-11-2013 01:39 PM Ja mam Lonsdale i bardzo dobrze mi służą, nie niszcza się tak jak wszystkie moje poprzednie buty RE: Wybór obuwia. - Krzych - 10-06-2015 01:05 PM No i Everlast znowu się popisał. Kupiłem takie buty http://altpro-sport.pl/product-pol-771-Everlast-Buty-bokserskie-wysokie-Lockdown.html i chyba kur.. większego szmelcu to w życiu nie widziałem... Plastikowe buty, z plastikowym i uszkodzonym zamkiem. Takie coś to się kupuje komuś kogo się chce unieruchomić, a nie do boksu, gdzie potrzebna jest mobilność. Jedyny plus to przyczepność, ale co mi po przyczepności jak w tym się nie da ruszać ![]() RE: Wybór obuwia. - GooK - 22-08-2016 08:12 PM Możliwości jest w sumie całkiem dużo szczególnie podobają mi się duże sklepy internetowe typu www.butysportowe.pl/ opcja o tyle dobra, że jest ogromny wybór najlepszych producentów, a ceny są zdecydowanie niższe niż w sklepach firmowych. Druga sprawa, że nie ma obawy o jakość i pochodzenie towaru bo jak właścicielem tego sklepu jest firma która zarządza równeiż takimi markami jak Sizeer czy Umbro to wiadomo, ze towar jest oryginalny. A konkretny model to już trzeba wybrać według uznania, chociaż ja osobiście za jedyny wyznacznik mam to, żeby but był w odpowiednim rozmiarze i dobrze przylegał, a kolor czy materiał to, dla mnie sprawa drugorzędna chociaż od pewnego czasu ćwiczę w dość lekkich butach takich bardziej letnich, niektórzy widzę, że w zabudowanych latają. RE: Wybór obuwia. - KOXBOX - 05-09-2016 07:55 AM Z butami to jednak bywa różnie. Najważniejsze by były jak najbardziej wygodne. W przypadku drogich butów, to czasami te znacznie tańsze są w stanie wytrzymać zdecydowanie dłużej. |