Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport (/thread-3139.html) Strony: 1 2 |
RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Hugo - 12-03-2017 06:46 AM Szybkość, technika, siła - wszystko było po stronie Lemieux. Rozczarował Gamboa, natomiast doskonale zaprezentował się Ulysse. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Wilczekstepowy - 12-03-2017 12:30 PM Nie spodziewałem się, że Lemieux aż tak stłamsi Stevensona. Po tej walce odniosłem wrażenie, że gdyby nie Gołowkin to Kanadyjczyk miałby spore szanse na zdominowanie tej dywizji. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Gogolius - 12-03-2017 01:36 PM A ja wręcz przeciwnie, w ogóle nie martwiłem się o Lemieux w tym pojedynku. Stevens jest spoko, ale to średniak z mocnym ciosem i fajną techniką. Ale Lemieux ma bardzo dużą siłę i jest bardzo szybki. GGG załatwił go skillem i taktyką, a nie czystą siłą. Mam nadzieje, że po tej walce David będzie bardziej doceniany bo jakby nie było, jest najcenniejszym skalpem GGG (do tej pory) i bokserem, który może zostać znów mistrzem świata, gdy GGG straci pasy. Czekam na lepsze walki Lemiuex, mógłby spuścić manto Canelo. A Stevens niech wraca do zdrowia. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Wietnam - 12-03-2017 01:51 PM KO potężny ćios krótki lewy śierp bez patrzenia. Walka zapowiadała się na wielką wojnę.Pierwsza runda najlepsza. Nokaut. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Wit - 12-03-2017 02:31 PM No to już chyba koniec Curtisa. Może już tylko pokonywać pseudo-prospektów z Am. Południowej. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - redd - 12-03-2017 02:33 PM By mieć szanse z Lemieux Stevens powinien przeboksować bardzo ostrożnie pierwszych sześć rundy, skupiając się na kontrach i uderzeniach w tułów, a dopiero później, gdy Kanadyjczyk zwolniłby, mógłby podjąć bardziej ryzykowną wymianę. Tak, poszedł od początku na wyniszczenie i został ciężko znokautowany przez szybszego i silniejszego rywala. RE: Lemieux vs Stevens 12 marzec. Walka w Polsacie Sport - Wietnam - 12-03-2017 05:43 PM Lemieux - Canelo proszę . Ale byłyby iskry. Lemie z tym swoim stylem pasowałby Cynamonowi i pewnie by go znokautował Rudy , ale byłby to ciężki pojedynek dla Pupila Oscara. Zobaczył bym to w drugiej kolejności zaraz po GGG -Canelo. Lemieux coś nabąkiwał w wywiadzie po walce że jego priorytetem jest rewanż z Gołowkinem. Lepiej nie,z Joe Sundersem ma realne szansę na pas, z GGG kolejna porażka by go mocno zastopowała. Dobra byłaby też jego walka z Eubankiem. Jest to ekscytujący zawodnik i chce się go oglądać, taka zła krew z lat 80,90 bardzo mi przypomina zawodników z tamtego okresu stylem walki, muzyką z tamtego okresu przy której wychodzi do ringu.Spodenkach przykrótkich. Nie wiem czy wy też tak samo to widzicie. |