Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Terence Crawford vs Raymundo Beltran (/thread-2076.html) |
RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Gogolius - 07-11-2014 12:35 PM No wlasnie oni leca po wyplate zycia a to spowodowane jest istnieniem Floyda i Pacmana. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Krzych - 07-11-2014 01:00 PM Duże znacznie ma też lekka posucha jeżeli chodzi o przeciwników dla Floyda i Pacquiao. Teraz każdy ma szansę na taką walkę, nawet taki Vargas, więc lecą póki jest szansa. W przypadku Floyda to jeszcze aż tak nie, bo on ma jeszcze kilka opcji, ale w przypadku zawodników z Top Rank jest to już zapewne presja promotora aby szli w górę, bo Pacquiao już na prawdę nie ma z kim walczyć. Walka z Algierim zrobi z 300 tys PPV, z Vargasem ze 150 o ile w ogóle uznają że można takie coś pokazać w PPV, i co potem? Napływ zawodników z niższych kategorii jest niezbędny do utrzymania resztek Pacmana na powierzchni. Szkoda, bo to dobrzy zawodnicy z przyszłością, a nie myślą i lecą na ślepo, załamią sobie kariery takimi chaotycznymi i nieprzemyślanymi ruchami. Gamboa najlepszym przykładem na to jak się kończy przeskakiwanie o 2 kategorie w górę bez pomysłu i sensu. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Tar-Ellendil - 10-11-2014 02:55 PM Czy Crawford ma szansę zostać gwiazdą P4P jeśli po wygranej na tej gali wyjdzie do juinior półśredniej? Jak dla mnie tak. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Gogolius - 10-11-2014 03:41 PM Jeśli teraz wygra to będzie królem lekkiej i przy skutecznym przejściu do junior półśredniej jak najbardziej powinien być brany pod uwagę przy takich rankingach. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Wietnam - 19-11-2014 05:13 PM http://boxrec.com/show_display.php?show_id=697201 dopełnił się Fight card Gali. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - kubala1122331 - 19-11-2014 06:29 PM Walka wieczoru i co-main event wyglądają bardzo fajnie i solidnie. Reszta bez komentarza. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Krzych - 19-11-2014 07:42 PM Przyzwoita gala, a walka wieczoru jak już stwierdziliśmy pierwsza klasa. Mi tam szczerze mówiąc wisi ten undercard, dla mnie taka walka może być nawet sama na gali. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Wietnam - 25-11-2014 10:50 AM Sobota, Polsat sport od 3.00,! Kolejny Emocjonujący pojedynek. RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Gogolius - 28-11-2014 08:35 AM Do walki tuz, tuz. Crawford zapowiada swietna forme, mnie ciekawi co zrobi Beltran. Bedzie sie probowal bawic na srodku czy raczej rzuci sie na rywala juz od poczatku zeby go stlamsic. A wczesniej Gradovich o ktorym co fan to opinia, albo najslabszy mistrz w swojej kategorii albo niedoceniany. Jego rywala nie znam, ale slepo wierze Hugo ze w tym Portoryko ma renome -> bedzie jak z Brookiem i Porterem RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran - Tar-Ellendil - 29-11-2014 12:48 PM Crawford jeśli wygra to zmienia kategorię na wyższą. I teraz pytanie powinien dostać walkę o pas z automatu? Jak dla mnie mógłby odebrać pas od Algieriego. |