![]() |
Pożegnalna (?) walka Gołoty - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Pożegnalna (?) walka Gołoty (/thread-2015.html) |
RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Joker - 01-10-2014 08:11 PM Podobno z 8tyś wejściówek sprzedało się dopiero 2,5tyś.Żal i smutek wielki będzie patrząc jak Andrzej kończy kariere przy pustych trybunach(oby nie) RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - kubala1122331 - 01-10-2014 10:21 PM 1000 zł za bilet... Gdybym był z Częstochowy zastanowiłbym się z kupnem miejsca na zielonym, bo ten cały cyrk tego nie warty. Gala od strony czysto sportowej to dno (widzieliście fightcard?), a main event to kabaret. Szkoda mi tak pisać o Andrzeju, ale kolejna rzecz mega nie potrzebna w jego karierze. A jeśli jeszcze nie będzie pełnej hali? To nawet przykro będzie tą TVP1 włączać... RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - bak96 - 03-10-2014 12:12 PM Fighcard beznadziejny. Niemniej, ja tam dla Gołoty jestem w stanie znieść dużo, nawet bokserski komentarz Sebastiana Szczęsnego ![]() Poniżej najzabawniejsze teksty Andrew, można się pośmiać ![]() http://sporteuro.pl/sport/publicystyka/378-sporty-walki/14027-%E2%80%9Ejest-czarny-jak-mam-go-lubi%C4%87%E2%80%9D.html RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Martin - 05-10-2014 10:36 AM Byłem wczoraj na spotkaniu poświęconym promocji walki Gołoty. Zobaczyć z bliska Andrzeja, uścisnąć mu dłoń, fajna sprawa. Gadał troche niewyraźnie ale sprawiał wrażenie szczęśliwego i spełnionego człowieka. http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3597279,andrzej-golota-we-wroclawiu-jeszcze-nigdy-nie-czulem-sie-tak-dobrze-zdjecia,4,id,t,sg.html#galeria-material RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Pakman - 05-10-2014 11:57 AM Niektórzy gadają, że hala mała, że tamto, że śmo. Prawda jest taka, że najważniejsze jest aby Gołota po prostu skończył karierę, powiedział do widzenia kibicom, oni mu 100 lat zaśpiewają i koniec. Owszem. Najlepiej by było zrobić jakąś galę na stadionie itd., ale po pierwsze nie wiemy czy sam Andrzej by tego chciał oraz czy znowu przypadkiem by mu się lampa nie zapaliła ![]() RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Gogolius - 18-10-2014 03:36 PM Walka potrwa 4 rundy. Sam Gołota przyznaje, że toczy nierówną walkę z czasem i tak naprawdę w takim wieku boksować już w ogóle nie powinien. Wychodzi więc na to, że to faktycznie ostateczne pożegnanie i definitywny koniec. RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Splint3rPL - 19-10-2014 12:50 AM Smutny sposób na za kończenie kariery. Taki bokser, z taką przeszłością i popularnością żegna się z pięściarstwem w walce pokazowej z otyłym, emerytowanym Danellem Nicholsonem na jakiejś marnej gali w Częstochowie. Rozumiem chęć pożegnania się z kibicami, ale szkoda że w takich okolicznościach. Wydaje mi się, że Andrzej zasługuje jednak na coś więcej (nie umniejszając oczywiście Marcinowi Najmanowi, fajnie że w ogóle zdecydował się na organizację takiego eventu). Ale jak sobie człowiek uświadomi, że gość, który stał w ringu z Riddickiem Bowe, Lennoxem Lewisem, Mike'm Tysonem, Michael'em Grantem, czy Chrisem Byrdem ląduje ostatecznie w jakiejś małej hali z emerytem jako rywalem i do tego w walce bez werdyktu to jakoś tak smutno się człowiekowi robi. Wydaje mi się, że lepszym sposobem na zakończenie kariery była już walka z Saletą na PBN. Może i przegrana, ale przynajmniej na dużej gali, z ładną oprawą, a pojedynek był mimo wszystko ciekawy i wzbudzał jakieś tam emocje. Teraz można by Andrzejowi zorganizować benefis, zaprosić ciekawych gości, powspominać najważniejsze walki, sukcesy amatorskie, podsumować karierę i pozwolić Gołocie podziękować kibicom za te wszystkie lata. Wydaje mi się, że byłoby to lepsze i bardziej eleganckie niż ta pokazowa walka w Częstochowie. RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Splint3rPL - 20-10-2014 09:25 PM Widzieliście już? http://zapodaj.net/5939b04b37300.jpg.html Podejrzenie nasuwa się jedno... RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - KrychuTMT - 20-10-2014 09:32 PM Co za cyrk, pewnie ćwiczą scenariusz. Gołota jest żenujący. RE: Pożegnalna (?) walka Gołoty - Joker - 20-10-2014 10:26 PM To starsi panowie już nie mogą z sobą posparować? Walka ma być pokazowa czyli pełen luz więc choćby i ustalili scenariusz to co?Niech to będzie ustawiona pokazówka i tak walka o nać pietruszki ,panowie się uścisną,Endriu walnie żart,Najman wniesie tort i poklepie po ramieniu,Saleta zatańczy,Adamek poleje i wszyscy będą hepi. |