Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? (/thread-1871.html) |
RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 05:59 PM RedHawk Pewnie przedawkował wode z parówek i mu szajba bije... RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - kubala1122331 - 12-05-2014 06:02 PM Joker - Mistrz photoshopa Śmiejesz się z chłopaka, a może on naprawdę ma problemy? Rada ode mnie. Idź raz jeszcze, jeśli sytuacja się powtórzy - zgłaszaj to i zmieniaj i klub. Jeśli nie, pewnie chcieli cię sprawdzić Ale ogólnie boks to sport kontaktowy, więc jak coś zbierzesz (tak w ramach normy) to normalne RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - RSC-2 - 12-05-2014 06:06 PM BMH napisał że trener go bił i do tego jemu się to podobało i to lubił. Może to jakaś forma masochizmu. Dodał jeszcze że „pajacował” I to „pajacowanie” zostało mu do dziś RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:07 PM Kubala Co do mnie?Co do mnie? KOlega @dedlx sam napisał cytuje , śmiejcie się śmiejcie, ale moja morda wygląda teraz jak dupa' po prostu zrobiłem wizualizacje obrażeń I nie paint tylko specjalne programy do wizualizacji obrażeń RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - kubala1122331 - 12-05-2014 06:16 PM hehe.. nic do ciebie Po prostu zawsze śmiecham na takie przeróbki w photoshopie. One są takie śmieszne RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:22 PM Mam problem z lewym pośladkiem program pokazuje że wizualizacja nie pełna bo brak mi danych co do siły ciosu Gdybym tak miał maszyne do liczenia siły ciosu ehh... RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - kubala1122331 - 12-05-2014 06:26 PM Joker Każdy by chciał być choć przez chwilę RSC... Ale poproś go, może sprzeda Ci jakąś sublicencję za 1000000 euro RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:30 PM Spokojnie już wiem co zrobie Starszy @Matysa ma radziecki sprzęt do mierzenia siły ciosu tylko nie wiem czy sprawny bo kalesony z całej zimy były w nim prane RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - RSC-2 - 12-05-2014 06:30 PM @Joker Ważniejszy jest program niż maszyna Możesz taki program sobie zamówić. "Pinnacle Pro 1+". Wyliczy nie tylko siłę ciosu ale i poziom inteligencji. Polecam RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:33 PM Dzięki kolego Bo już miałem jechać do Matysa bo tą maszyne Btw Co za obwarzanek usunął Ci mojego reputa? |