![]() |
Wasz ulubiony pięściarz - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Wasz ulubiony pięściarz (/thread-169.html) |
RE: Wasz ulubiony pięściarz - Ghostbuster - 07-01-2012 12:31 AM moim ulubionym bokserem jest Andrzej Gołota. Lubię też Lennoxa Lewisa, Roya Jonesa Jr, Mikkela Kesslera, Vitalija Klitschko, Grzegorza Proksę RE: Wasz ulubiony pięściarz - sowka - 07-01-2012 09:34 AM Ja sam uwielbiam Joe Fraziera. Jego styl walki, bujany styl walki i ten lewy sierp. Coś pięknego. Gołotę uwielbiałem, oraz styl walki Lennoxa - jak dla Lewis był to bokser wszechstronny - siłę miał, szybkość też, warunki też i jeszcze w ringu myślał. RE: Wasz ulubiony pięściarz - Jerome - 07-01-2012 06:02 PM 1. David Haye 2. Mike Tyson 3. Floyd Mayweather Jr RE: Wasz ulubiony pięściarz - Elesshar - 07-01-2012 08:36 PM Jerome, widać że lubisz niegrzecznych bokserów ![]() Osobiście bardzo lubię wielu bokserów. Manny Pacquiao, Tomasz Adamek, Andrzej Gołota, Mike Tyson, Muhammad Ali, Joe Frazier (za te jego bum,bum ![]() ![]() RE: Wasz ulubiony pięściarz - BESTIA - 07-01-2012 09:49 PM Mike Tyson,Leonard,RJJ,Floyd Mayweather Jr,Gamboa,Oskar De La Hoya. RE: Wasz ulubiony pięściarz - Crumb - 07-01-2012 09:56 PM hehehe temat wątku to "ulubiony pięściarz" a Wy wymieniacie kilka osób;d jak już jest jakiś ulubiony to znaczy, że jest to idol, jedyny w swoim rodzaju i powinien być jeden więc trochę oszukańcze te Wasze posty;d Mój ulubiony to Andrzej Gołota oczywiście, jednak lubię też kilku bokserów: Vitalij Kliczko za całokształt, David Haye za swój spryt, siłę, szybkość oraz Mike Tyson za to, że jest świetnym bokserem i zmienił się nie do poznania, ma dobre serce. RE: Wasz ulubiony pięściarz - BESTIA - 07-01-2012 10:02 PM Boks ma tak szeroką gamę zawodników że nie sposób wybrać jednego. RE: Wasz ulubiony pięściarz - Jerome - 07-01-2012 10:11 PM CRUMB. Jak mozna lubic kogos za to ze jest legenda?? Dziwne, albo zle napisane ;p RE: Wasz ulubiony pięściarz - Crumb - 08-01-2012 11:16 PM @Jerome Jak najbardziej masz rację, już zmieniłem:) @Bestia Dokładnie, nie łatwo wybrać jednego ale jest na to prosty sposób! Pierwsza osoba o jakiej pomyślałeś widząc tytuł wątku to Twój ulubieniec !;p RE: Wasz ulubiony pięściarz - Adam - 09-01-2012 12:28 PM Bernard Hopkins. |