Garcia vs Matthysse - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Garcia vs Matthysse (/thread-1236.html) |
RE: Garcja vs Matthysse - kubala1122331 - 16-07-2013 03:58 PM Ortiz - Guerrero, Trout - Lara, Garcia - Mathysse, Alvarez - Mayweather na jednej gali. Z ekonomicznego punktu widzenia bez sensu (PPV może większe, ale jakby stworzyć z tego 4 gale, to kasa za bilety też razy cztery), nie dojdzie do tego Ze sportowego, chyba prawdopodobnie najlepsza gala w historii bosku. RE: Garcja vs Matthysse - AdamekFightPL - 16-07-2013 05:39 PM @kubala1122331 Ja myślę, że ktoś chce nie tylko pobić rekord sprzedanych PPV, ale też aby ta gala przeszła do historii boksu. Mam taką nadzieje. RE: Garcja vs Matthysse - Sander - 16-07-2013 09:47 PM Ta gala może przejść do historii bez dwóch zdań. Jeszcze nam w Polsce na tę galę PPV zapodadzą PS. BESTIA popraw literówki w tytule RE: Garcia vs Matthysse - Krzych - 17-07-2013 11:35 PM Moim faworytem Matthysse ale nie skreślałbym Garcii jak to już większość zrobiła. Być może znajdzie sposób na Lucasa, choć moim zdaniem jest na to za wolny. Jest dosyć statyczny i nie ma jakiejś niesamowitej pracy nóg a wiadomo, że stanie w miejscu z Lucasem to nie jest chyba najlepszy pomysł. Z obroną Garcii też najlepiej nie jest skoro Judah mu wsadził 60% power punches. Matthysse to co prawda co innego ale go trzeba maksymalnie ograniczyć a nie zrobi tego ktoś przyjmujący co drugi cios. Lucas dopadnie Garcię w drugiej połowie walki RE: Garcia vs Matthysse - AdamekFightPL - 18-07-2013 08:25 PM GARCIA MATTHYSSE NA GALI FLOYDA OFICJALNIE!!! ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!!!!! RE: Garcia vs Matthysse - BMH - 19-07-2013 10:12 AM Podobno na tej gali ma odbyc sie rowniez Smith-Molina. Sam juz nie wiem ktora walka najbardziej mnie kreci. RE: Garcia vs Matthysse - Martin - 19-07-2013 10:23 AM Obsada tej gali wręcz nieprawdopodobna. Emocje gwarantowane. RE: Garcia vs Matthysse - Sander - 19-07-2013 10:28 AM Ale Ortiz vs Guerrero to chyba tu nię będzie? Ortiz ma wrócić tydzień wcześniej przeciw Gomezowi. Co do Smitha mam nadzieję, że się obroni i zawalczy z Cotto. Po tylu perturbacjach w końcu wyszedł na swoje niech chociaż zarobi dobrze. RE: Garcia vs Matthysse - AdamekFightPL - 19-07-2013 01:08 PM Taki mały offtop. Co myślicie o tym aby gwiazdki przy wątkach poświęconych danej walce oznaczały własną subiektywną ocenę oznaczającą między innymi jak bardzo na nią czekamy lub jak bardzo jest dla nas interesująca. Coś jak boxrec, 5 gwiazdek super walka, 1 gwiazdka słaba walka (poniżej 1 gwiazdki walka z udziałem Najmana) ? RE: Garcia vs Matthysse - kubala1122331 - 19-07-2013 04:18 PM AFPL, źle myślisz, np dla mnie walka Najmana byłaby zdecydowanie pięciogwiazdkowa, w ogóle pięć gwiazdek to za mało, bo walki Najmana nie mieszczą się w tym limicie i zasługują na minimum 6 gwiazdek. |