Mayweather vs Alvarez !! - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Mayweather vs Alvarez !! (/thread-1169.html) |
RE: Mayweather vs Alvarez !! - Splint3rPL - 14-09-2013 10:35 PM Im bliżej walki, tym mniejsze szanse daję Canelo. Floyd to dla niego za cwana bestia. Stawiam na wysoką, punktową wygraną Moneya. Może ze 3 rundy uda się Alvarezowi urwać, ale Floyd go gładko wypyka. Jak będzie, przekonamy się za kilka godzin. Idę sobie zrobić kawę i czekam : ). RE: Mayweather vs Alvarez !! - Gogolius - 15-09-2013 01:47 AM A u mnie zupełnie na odwrót ; ) No ale na parę godzin przed walką to już rozum nie pracuje, tylko emocje biorą górę ; ) Liczę, że Canelo trafi jak Mosley i już nie wypuści ofiary z rąk >: D RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 15-09-2013 02:14 AM Trafilem nawet na Cano kto obecny? RE: Mayweather vs Alvarez !! - Crumb - 15-09-2013 02:17 AM I'm here. Chciałem postawić 100 zł na Canelo że znokautuje Floyda 7-12 rundy i na złość nie mogę przelać z banku pieniędzy na sportingbet. Kurs 15 zł. Będę najabrdziej wściekły na świecie jak Canelo wygra w tych rundach. RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 15-09-2013 02:19 AM Po prostu nie strcisz stówki Siła wyższa pomogła Ci zaoszczędzić. hehe. o kurde.. ostatnia gala live w TV jaką oglądałem to Adamek-Cunn II. reszta streamy. RE: Mayweather vs Alvarez !! - Crumb - 15-09-2013 02:22 AM Na którą przewidywane wyjście Floyda i Canelo do ringu? bo oczy mi sie zamykają, bardzo męczący dzień miałem, boje się, że zasnę a tak to ustawie sobie budzik, hm? RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 15-09-2013 02:25 AM do 5:30 powinni wejśc. Nie chcesz obejrzec Lucasa? RE: Mayweather vs Alvarez !! - Crumb - 15-09-2013 02:27 AM Chcę spać... Ale Alvareza i Floyda PRZEGAPIĆ NIE MOGĘ!! Dzięki za info, dobranoc, życzę Tobie jak i sobie duuuuużych emocji i takich też się spodziewam RE: Mayweather vs Alvarez !! - Maynard - 15-09-2013 02:46 AM Na szczęście udało mi się wstać po paru godzinach snu. Niezła walka nawet, Theophane się odrodził po początkowych kłopotach, ale Cano wciąż prowadzi na punkty i pewnie inaczej nie będzie do końca. RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 15-09-2013 02:59 AM Też długo nie spałem. W dodatku poszedłem spać zmęczony. 96-94 dla Teophane to troche kontrowersyjny werdykt. Ufff.. czekam na Smitha. |