![]() |
Andrzej Gołota - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Andrzej Gołota (/thread-1002.html) |
RE: Andrzej Gołota - Wilczekstepowy - 27-06-2015 06:57 PM Cytat:Gołota pozywa Masę! Super. Może ktoś w końcu draniowi i kłamcy utrze nosa. RE: Andrzej Gołota - Wit - 27-06-2015 07:45 PM Czemu draniowi? Wiem, czytałem, że chce się wybić czy tam wypromować książkę na tym wydarzeniu z życia Andrzeja, jednak jesteście w 100% pewni, że tam nie było przekrętu? Dla przeciętnego widza mogło to tak wyglądać. Wiadomo, że Andrzej był słaby psychicznie, ale w tej walce wygrywał pewnie, a do końca nie było wiele czasu. Byłby aż tak przerażony, że zrezygnowałby po jednym knockdown'ie? Wiele moich znajomych twierdziło, że musiał dostać w łapę za tę walkę. RE: Andrzej Gołota - BMH - 27-06-2015 09:14 PM (27-06-2015 07:45 PM)BOKS napisał(a): Czemu draniowi? Wiem, czytałem, że chce się wybić czy tam wypromować książkę na tym wydarzeniu z życia Andrzeja, jednak jesteście w 100% pewni, że tam nie było przekrętu? Dla przeciętnego widza mogło to tak wyglądać. Wiadomo, że Andrzej był słaby psychicznie, ale w tej walce wygrywał pewnie, a do końca nie było wiele czasu. Byłby aż tak przerażony, że zrezygnowałby po jednym knockdown'ie? Wiele moich znajomych twierdziło, że musiał dostać w łapę za tę walkę. Jezeli tak wyglada ustawka, to najlepsi aktorzy Hollywood tego by lepiej nie zagrali z pomoca specow od efektow. ![]() Ps. Po walkach z Bowe tez karazyly ploty powtarzene przez czesc obserwatorow(glownie januszy) ze to bylo ustawione. Jak pisalem, kazdy wierzy w co chce. ![]() RE: Andrzej Gołota - Wit - 27-06-2015 09:33 PM Oj tam zaraz "Januszy". Każdy ma prawo do swojego zdania. Logicznym chyba jest, że, jeśli to ustawka, to nie można tego zrobić byle jak. Poza tym może Andrzej chciał coś pokazać, a odebrał sobie szanse na zwycięstwo pod koniec, bo wynik walki miał odgórnie narzucony. W którymś z wywiadów jakieś 3-5 lat temu Gołota powiedział, że bił po jajach Bowe'a, bo go "wkur...ł". Szkoda, że atakował poniżej pasa nie w momentach kryzysowych, a w momentach, gdy kontrolował walkę i zbliżała się ona ku końcowi i wygranej na punkty Polaka. RE: Andrzej Gołota - Wietnam - 27-06-2015 10:51 PM Masa w jednym z wywiadów mówił że ustawiali nawet za najlepszych czasòw lat 90' wybory miss w Polsce, a więc wszystko możliwe,. RE: Andrzej Gołota - Martin - 28-06-2015 09:48 AM Pytanie na ile wiarygodny jest Masa? Wątpię by walka Gołoty była ustawiona, ale zaznaczam, że swoją opinię opieram wyłącznie na swoich przypuszczeniach ![]() RE: Andrzej Gołota - Hugo - 28-06-2015 10:58 AM Gdyby ustawiali, to Gołota też powinien być ustawiony do końca życia i jeszcze lepiej. Chyba jednak nie jest, skoro przyjeżdża do Polski zarabiać na żałosnych widowiskach, jakimi były jego 3 ostatnie "występy". RE: Andrzej Gołota - Wit - 28-06-2015 11:05 AM (28-06-2015 10:58 AM)Hugo napisał(a): Gdyby ustawiali, to Gołota też powinien być ustawiony do końca życia i jeszcze lepiej. Chyba jednak nie jest, skoro przyjeżdża do Polski zarabiać na żałosnych widowiskach, jakimi były jego 3 ostatnie "występy". Hmm... Często się mówi tak: 'Z mafią nie wygrasz'. ![]() RE: Andrzej Gołota - BMH - 28-06-2015 11:49 AM (27-06-2015 09:33 PM)BOKS napisał(a): Oj tam zaraz "Januszy". Każdy ma prawo do swojego zdania. Logicznym chyba jest, że, jeśli to ustawka, to nie można tego zrobić byle jak. Jasne, ze kazdy ma prawo. ![]() Raczej nie powinno jednak nikogo dziwic, ze takie teorie lataly przede wszystkim wsrod "januszy". I mam w pamieci jak moja ojciec na imieninach u rodzinki, az ze zlosci byl czerwony, jak pol nocy spieral sie z jednym faciem, ze Golota z Bowem sie nie dogadali, a tamtem twierdzil ze tak bylo i chuj. ![]() (27-06-2015 09:33 PM)BOKS napisał(a): Poza tym może Andrzej chciał coś pokazać, a odebrał sobie szanse na zwycięstwo pod koniec, bo wynik walki miał odgórnie narzucony. Piszesz tak, jakby nie bylo setek innych walk, gdzie bokser ktory ma szanse wygrac, dostaje serie ciosw i ma najzwyklej dosyc. ![]() (27-06-2015 09:33 PM)BOKS napisał(a): W którymś z wywiadów jakieś 3-5 lat temu Gołota powiedział, że bił po jajach Bowe'a, bo go "wkur...ł". Szkoda, że atakował poniżej pasa nie w momentach kryzysowych, a w momentach, gdy kontrolował walkę i zbliżała się ona ku końcowi i wygranej na punkty Polaka. Nie trzymal Andrzej nerwow. Tyson, tez odgryzl kawalek ucha bo sie wkurwil za ciosy z dynki. Pozniejszy Tyson i Golota slyneli z tego, ze z nimi nigdy nic niewiadomo. Pewnie ustawiali walki. ![]() Nie wiem co jest lepsze... uznac, ze glowa Jedrka, nie wytrzymywala cisnienia, czy sugerowac, ze nasz jeden z najbardziej lubianych HW, jest zwykla sprzedajna dziwka? Osobiscie zostaje przy opcji numer 1, bo jakby tak sie blizej przyjrzec karierze Goloty, to walk w ktorych zachowywal sie dziwnie bylo nie 1, czy 2, a co najmniej 5/6, nawet za czasow jak juz masa strzelal z dupy. Yo! RE: Andrzej Gołota - redd - 28-06-2015 01:11 PM Ja tam nie wierzę w ustawkę. Gołota w pierwszej rundzie bije Granta b. mocnym prawym z doskoku na punkt, tak że Amerykanin leci na deski i ledwo dochodzi do siebie (bardziej wrażliwy ringowy mógłby to przerwać po kd), po czym do końca rundy próbuje wykończyć przeciwnika i ma go jeszcze raz na deskach. Pod względem ustawionej walki, wygląda to bardzo kiepsko, bo kto mający przegrać stara się znokautować rywala? ![]() |