D.Chisora vs D.Haye - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: D.Chisora vs D.Haye (/thread-396.html) |
RE: D.Chisora vs D.Haye - AdamekFightPL - 12-07-2012 11:01 AM @Jerome Warto dodać, że można je będzie pooglądać o 16 czasu polskiego na stronie boxnation.com na ŻYWO PS. Co z obsadą gali? czy będą jakieś przed walki? nic a nic nie wiadomo. Powinna być jakaś rozpiska. Zaczynam myśleć, że ta walka to jakiś pic... Boxrec jej nie potwierdził, obsady gali oprócz Haye-Chisora nie znamy, miała być walka Povetkin-Rahman i nie ma jej, ważenie jest 2 dni przed galą... dziwne to wszystko. RE: D.Chisora vs D.Haye - Szakal - 12-07-2012 11:04 AM @AdamekFightPL O ile dobrze pamiętam, to chyba Boxingscene kiedyś donosił, że na undercardzie Haye-Chisora miał się pojawić między innymi Marco Antonio Barrera (bardzo przeze mnie lubiany i ceniony swoją drogą), ale temat już nie powrócił. I Barrery i w ogóle całego undercardu. Sam nie wiem co jest grane w tej kwestii. RE: D.Chisora vs D.Haye - Jerome - 12-07-2012 11:06 AM @AdamekFightPL @Szakal Grunt, że Haye v Chisora to pewniak RE: D.Chisora vs D.Haye - AdamekFightPL - 12-07-2012 11:10 AM @Jerome Teraz znowu okazało się, że walka będzie na przestrzeni 10 a nie jak wcześniej mówiono 12 rund. Może to z tymi pasami, które są do wygrania w tej walce to był pic właśnie żeby ludzie myśleli, że walka będzie trwała 12 rund ?? może dzisiaj odbędzie się ważenie, zrobią jakiś skandal, popularność gali wzrośnie i w ogóle a jutro odwołają galę? RE: D.Chisora vs D.Haye - Szakal - 12-07-2012 11:14 AM (12-07-2012 11:10 AM)AdamekFightPL napisał(a): może dzisiaj odbędzie się ważenie, zrobią jakiś skandal, popularność gali wzrośnie i w ogóle a jutro odwołają galę? Szczerze? Skoro Gala jest niby wielce szykowana, zostało parę dni, a o undercardzie nie ma ANI SŁOWA to ja osobiście nawet bym się nie zdziwił, bo spodziewam się wszystkiego. RE: D.Chisora vs D.Haye - Crumb - 12-07-2012 11:31 AM Nie straszcie ludzi;p Jak to 10 rund... RE: D.Chisora vs D.Haye - Jerome - 12-07-2012 11:47 AM no bez jaj.. zaczyna się akcja typu "walka Klitschko v Haye może się nie odbyć z powodu deszczu". Będzie i walka i 12 rund. Mówię Wam. Nie ma co się stresować. Z resztą Haye powiedział, że potrzebne mu tylko dwie rundy Ja mu wierzę RE: D.Chisora vs D.Haye - AdamekFightPL - 12-07-2012 12:51 PM @Jerome Chciałbym Ci wierzyć miejmy nadzieje, że masz racje. PS. Ponoć Darek zamierza obciąć Haye'owi włosy na ważeniu, haha RE: D.Chisora vs D.Haye - Crumb - 12-07-2012 12:58 PM Skąd taka informacja o tych włosach? David by się wściekł. RE: D.Chisora vs D.Haye - AdamekFightPL - 12-07-2012 01:04 PM @Crumb U konkurencji jest taka wypowiedź Chisory |