![]() |
Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II (/thread-1906.html) |
RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Martin - 14-09-2014 05:13 AM Ja też nie pamiętam kiedy "wynudziłem" się tak podczas walki Mayweathera... Marcosowi śmiało można dać 4, 9, 12 rundę. W 10-tej też był lepszy, ale został mu odjęty punkt. Wygrał zasłużenie i teraz się zacznie: kto następny? RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Jerome - 14-09-2014 05:15 AM Przepraszam, "2, MAX 3 rundy" Hymny to w ogóle jakaś komedia, najpierw Meksyk, później ten flecista :/ , kolejny raz hymn Argentyński i ta cała wielce znana Monica o której nigdy nie słyszałem piejąca że aż przysnąłem (co już na fleciście mi się udało). RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Krzych - 14-09-2014 05:18 AM Też nie nastawiałem się na super walkę, bo tu na prawdę nie było żadnych emocji. To było prostu wiadome od dawna jak to będzie wyglądać, a wyglądało jeszcze gorzej, bo Maidana mniej atakował, on jeden wie czemu i po co. Nocki zarwanej nie żałuję bo i tak się przestawiam na tryb nocny, ale mogłem tą godzinę spędzić lepiej ![]() RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - kubala1122331 - 14-09-2014 05:21 AM Flecista przy niej to mistrz świata. Tak beznadziejnie kobita darła ryja, że ja zamiast słów hymnu rozumiałem jakieś aaaaaaaaaaeeeeeeeeeeejjjoooooooooooooooooooo ![]() ![]() Ja dałem Maidanie 4 i 12 rundę. 10 była wyrównana, ale jednak to ostrzeżenie spowodowało 10-8. 9 bym Marcosowi nie dał. RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Hugo - 14-09-2014 05:25 AM Tak na gorąco. Punktacja: rundy 4, 9 i 12 dla Maidany, runda 10 remisowa 9:9, reszta dla Floyda, czyli w sumie 116:111, tak jak u 2 sędziów. Floyd był lepszy, niż ostatnio, "miał nogi" i ogólnie wyglądał na lepiej przygotowanego. Jednak wygląda na to, że mocne trafienia robią na nim wrażenie. Ten cep Maidany równo z gongiem kończącym 3 rundę sprawił, że 4 rundę Floyd przegrał, a do jej połowy to wyglądał na zagrożonego liczeniem. Maidana był zbyt bierny w pierwszych 3 rundach. W 4 nie wykorzystał chwilowej słabości rywala. Potem już szans na nokaut nie było. Technika daleka od ideału, mocny cios, ale brakuje mu siły fizycznej i gabarytów na miarę prawdziwego półśredniego. RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Krzych - 14-09-2014 06:18 AM Punktowaliście w ogóle, albo chociaż oglądaliście Vazquez-Bey? Ja powiedziałem pas bo wiedziałem co się święci a nie chciałem zasnąć. Jak werdykt? RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - kubala1122331 - 14-09-2014 06:25 AM Do siódmej rundy 4-3 dla Vazqueza miałem. Później zasnąłem i się na następnej walce obudziłem. 119-109 to żart, tamte dwie pewnie dopuszczalne. RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Sander - 14-09-2014 08:09 AM Maidana uważa, że wygrał ![]() RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - RedHawk - 14-09-2014 09:34 AM Nie kapuje, zamiast atakować jeszcze wścieklej, jeszcze intensywniej niż w pierwszej walce to przez pierwsze 2 rundy Maidana w sumie ''boksował'' z Floydem a później tylko sporadycznie atakował.... bez sensu. Jednak w końcówce 3 rundzie Maidana bardzo mocno trafił Floyda, nie wiem jak ten gość to ustał. Szkoda, że runda nie trwała ze 20-30 sekund dłużej... RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II - Pakman - 14-09-2014 09:49 AM Słaba walka. Najjaśniejszą postacią wieczoru był Kenny Bayless ![]() ![]() |