![]() |
Szpilka - Jennings - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Szpilka - Jennings (/thread-1571.html) |
RE: Szpilka - Jennings - RedHawk - 10-01-2014 07:57 PM @Sander Z dupy komentarz, zupełnie jak jakiś laik... RE: Szpilka - Jennings - KrychuTMT - 10-01-2014 08:03 PM Nie wiem czemu , ale im bliżej walki to mam coraz większe przeczucie , że Artur wygra ![]() RE: Szpilka - Jennings - Sander - 10-01-2014 08:23 PM Co zrobić @RedHawk... RE: Szpilka - Jennings - RedHawk - 10-01-2014 08:33 PM @Sander Wiesz dobrze, że Wasilewski to nie Arum, dotąd załatwiał swoim chłopakom jakiś sparingpartnerów z Węgier czy Argentyny, a teraz Artur dostał dwóch byłych pretendentów, którzy nadal coś reprezentują, Oquendo kto wie czy nie dostanie wkrótce kolejnego title shoota... a Ty piszesz, że sparingpartnerzy mocno średni.... no jak by to Jędruś Wasilewski przeczytał to by się za banie złapał. RE: Szpilka - Jennings - Martin - 10-01-2014 09:12 PM Ja nigdy nie przywiązywałem aż tak wielkiej wagi do sparingów/sparingpartnerów. To oczywiście istotny element przygotowań do walki, ale nie przeceniałbym tego specjalnie. Jennings ma w tej chwili naprawdę słabych sparingpartnerów (gorszych niż Artur), ale jak mówie to nie będzie decydujące... RE: Szpilka - Jennings - Sander - 10-01-2014 09:38 PM @RedHawk Myślę, że nijak nie pomogą się przygotować Szpilce specjalnie pod Jenningsa. Te kilkadziesiąt rund z tak doświadczonymi pięściarzami na pewno Szpilce coś da na przyszłość ale pod samego Jenningsa to sparując z Johnsonem nie przygotujemy się. RE: Szpilka - Jennings - Sander - 11-01-2014 11:37 AM Będzie jakaś konferencja na dniach promująca galę? Czy po raz pierwszy panowie spotkają się podczas ważenia? RE: Szpilka - Jennings - kubala1122331 - 11-01-2014 01:38 PM Sander To twierdzisz, że lepiej by się Artur przygotował z jakimś Martinem Pacasem bądź Gergo Fazekasem? (nazwiska z dupy wzięte). Dla mnie to jak @Martin pisał, sparingpartnerzy nie są najważniejsi, ale jednak sądzę, że rundy przesparowane z Oquendo czy Johnsonem mogą go sporo nauczyć. Patrząc typowo pod Jenningsa to nawet jakby Kliczko przyjechał, to nie byłby najlepszym partnerem, bo raczej typowo pod Bryanta Szpilki nie przygotuje... ![]() ![]() RE: Szpilka - Jennings - BMH - 11-01-2014 01:45 PM Ja nie wiem z czego wynika krytyka Oquendo i Johnosona... dla mnie wybor tych dwoch, to bardzo dobry decyzja. RE: Szpilka - Jennings - Sander - 11-01-2014 01:59 PM A nie wiem chyba się uczepiłem bez powodu.... Ten brzuch Oquendo mnie jakoś zniesmaczył. W sumie ręce długie mają, doświadczenie mają... Są okey ![]() |