PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta (/thread-2405.html) |
RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - redd - 07-09-2015 07:29 PM Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, aby pisać, ale jak widzę tę kompromitację, to trudno mi nie napisać czegoś od siebie. Różne pice widziałem w polskim boksie, różne ściemy: od ściągania totalnych bumów, po komandosów z Ameryki Płd. o napompowanych rekordach, ale takiej żenady, lansowanej jako "wydarzenie" jeszcze chyba nie było. Jest niby emocjonująca walka kobiet (piszę ogólne, bo mnie boks pań w ogóle nie jara), jest niby ciekawie zapowiadająca się potyczka Gargula vs Miszkiń, ale cała reszta to jakiś cyrk... Sęk vs White - b. dobre zestawienie, bez faworyta i dupa. W zamian tego ściąga się starego dziadka z Brazylii o zajebistym rekordzie, który nikogo chociażby solidnego nie pokonał. Szkoda mi Darka Sęka, bo lubię tego gościa za jego ambicje - na pewno zasłużył na lepszych przeciwników niż balon z Ameryki Południowej. Rekowskiego też mi żal... Jak czytam, że Boswell się wycofał i rozpatrywane są kandydatury Walkera i Mollo, to nawet nie wiem, jak to skomentować. Ciekawe, czy Mollo jest w treningu? A rozpatrywanie Walkera, to czysta kpina z kibica. Facet ma już zerowe ambicje, wychodzi tylko, aby zgarnąć hajs i położyć się po pierwszym lepszym ciosie. I nie piszę tego o Amerykaninie, z powodu czystego hejtu, tylko na podstawie ostatnich jego walk, które widziałem. Kiedyś b. lubiłem Walkera za fajne bijatyki z Arreolą, Czagajewem, czy Adamkiem, ale teraz niestety jest to bokserski wrak od strony mentalnej i fizycznej (wychodzi spasiony jak knur). Już z dwojga złego lepszy Mollo, bo on przynajmniej wyjdzie po zwycięstwo i będzie groźny przez parę minut... Nie mniej i tak jego wybór, z racji nieaktywności i niedużego czasu do walki, byłby czymś ultra rozczarowującym w porównani do zapowiadanej walki Wach vs Rex. Niestety, mamy Janusz Boxing Night. Polsat mógłby uratować twarz puszczając galę na kanale otwartym, ale tak na pewno się nie stanie - gdyby miało stać się inaczej, nie ściąganoby rywali stwarzających wrażenie "groźnych". RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Wilczekstepowy - 07-09-2015 07:30 PM Pewnie. Bo jak tak dalej pójdzie z wykruszaniem się zawodników to chyba będzie musiał walczyć z Brodnicką. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Wilczekstepowy - 08-09-2015 10:28 AM A to zaskoczenie!: NAGY AGUILLERA RYWALEM REKOWSKIEGO Może być dobra walka. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Kosteq - 08-09-2015 10:49 AM Czy ja wiem, to też już wypalony zawodnik. Jeśli będą jakiekolwiek emocje to raczej z powodu słabości Rexa, a nie jakości Aguilery. Szczególnie, że do gali mamy 2,5 tygodnia RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - BMH - 08-09-2015 11:50 AM Mogli jeszcze troche poczekac, to moze rywal bylby lepiej przygotowany. Organizacja tej gali to jedno wielkie nieporozumienie. Mam nadzieje, ze chociaz obraz niektrych potyczek zrekompensuje wkurwienie tym calym cyrkiem. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - fext - 08-09-2015 01:31 PM (08-09-2015 10:28 AM)Wilczekstepowy napisał(a): A to zaskoczenie!:Na dwa tygodnie przed walką? Proponuję lepsze rozwiązanie. Nazwisko Aguilera jak najbardziej mi pasuje, ale zamiast Nagy powinna być Christina. W takim wypadku Reks musiałby się przynajmniej wykazać kunsztem, prezentując, jak wygrać na punkty ani razu nie trafiając przeciwnika Gwarantuję, że przy takim układzie na PPV wykręciliby kosmiczny wynik. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Metzger - 08-09-2015 01:33 PM (08-09-2015 10:49 AM)Kosteq napisał(a): Czy ja wiem, to też już wypalony zawodnik.Niby tak, ale nie zapominajmy jaki poziom reprezentuje Rekowski. Zardzewiały journeyman to dla niego wybór w sam raz, aby nie przegrać. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Wit - 08-09-2015 02:05 PM Gościu na bokser.org świetnie skomentował tego news'a: "Podobno Rekowski miał na tej gali walczyć z cieniem, ale po rozmowach Borka z cieniem Marian Kmita nie zaakceptował oferty, uznał że jest zbyt wysoka.". A tak serio, to chyba lepiej 29-letni Aguiler'a (który chociaż nie kładzie się po 3 ciosach) niż 59-letni Boswell... Jak Rex się nie przyłoży, to może się wkraść nerwówka jak podczas walk z McCall'em. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Martin - 08-09-2015 04:22 PM Aguilera byłby bardzo dobrym wyborem na sparingpartnera, a nie przeciwnika. Mimo iż nie jest to kompromitacja jak w przypadku Boswella to jednak jest to kpina z ludzi, od których za to dziadostwo żąda się jeszcze dodatkowych pieniędzy. Odpale streama tylko na pojedynek Ewy z Ewą. RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta - Wietnam - 08-09-2015 04:26 PM ja też odpale tylko streama na walkę dwóch pań,,, |