Mayweather vs Alvarez !! - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Mayweather vs Alvarez !! (/thread-1169.html) |
RE: Mayweather vs Alvarez !! - RedHawk - 11-09-2013 07:24 PM @Sander A nie możesz powiedzieć o Golowkinie, Wardzie, Szpilce? uparłeś się na tego kryminalistę Floyda RE: Mayweather vs Alvarez !! - Martin - 11-09-2013 07:28 PM (11-09-2013 07:13 PM)RedHawk napisał(a): Chcielibyście żeby Floyd przegrał?Jako kibic przede wszystkim polskich pięściarzy, wisi mi to czy Floyd skończy karierę jako bokser niepokonany. Może ciekawiej dla boksu byłoby gdyby jednak przegrał...? RE: Mayweather vs Alvarez !! - Sander - 11-09-2013 07:28 PM @RedHawk Gdyby razem wzięci choć w połowie zachwycali mnie swoimi walkami i umiejętnościami tak jak Floyd to bym się zastanowił. A tak nawiasem mówiąc to Szpila też jest kryminalistą RE: Mayweather vs Alvarez !! - Pakman - 11-09-2013 07:47 PM Jeśli będzie słabszy to niech przegra. Mi specjalnie nie zależy na 0 w rekordzie Floyda. Poza tym każde pokolenie ma swoich idoli. Skończy Mayweather, pojawi się ktoś następny i oby nie był to Broner RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 11-09-2013 07:50 PM Będzie to Bronek , Mathysse ,Alvarez(o ile wygra) , Golovkin i ew. Ward. Takich mam potencjalnych następców P4P WBA też dorzuca jakiś super pas .. po co to wszystko? RE: Mayweather vs Alvarez !! - kubala1122331 - 11-09-2013 10:09 PM Mi tak naprawdę jest bez różnicy kto wygra walki na tej gali. Jakoś nie ma pięściarza, którego byłbym wielkim fanem, nie ma też żadnego, którego bym nie lubił. Najbardziej kibicuję Mathysse i Garcii, ale że walczą ze sobą, to cóż, niech wygra lepszy. Ja liczę po prostu na świetną widowiskową, galę o wysokim aspekcie sportowym i emocjonalnym. RE: Mayweather vs Alvarez !! - Gogolius - 12-09-2013 07:31 AM Jedyne czego brakuje Floydowi to pokazanie jak sobie radzi z porazka. Kontrakt ma na 4 walki jeszcze wiec ciekawe by bylo zobaczyc Moneya bez tego pieszczonego zera w rekordzie. Czesto powrot na szczyt znaczy wiecej niz ustawiczne stanie na nim przez kilka lat. Trzymam kciuki za Alvarezem. RE: Mayweather vs Alvarez !! - kubala1122331 - 12-09-2013 01:12 PM Orange sport pokaże 4 walki z tej gali Money - Canelo Mathysse - Garcia Smith - Molina Cano - Theophane Także będzie co oglądać, bo bałem się, że OS pokaże tylko główną walkę. RE: Mayweather vs Alvarez !! - RoyJonesJr - 12-09-2013 01:27 PM a o której Cano? po jego chyba moge sobie odpuścić. RE: Mayweather vs Alvarez !! - Pakman - 12-09-2013 01:54 PM Panowie. Będzie tu ktoś w nocy z soboty na niedzielę, czy wszyscy wpatrzeni w TV ? Można by podyskutować "live". |