![]() |
David Haye vs Tyson Fury - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: David Haye vs Tyson Fury (/thread-1229.html) |
RE: David Haye vs Tyson Fury - kubala1122331 - 09-09-2013 05:56 PM Jak już pisałem, myślę, że nie będzie miało to wielkiego znaczenia. Ale zobaczymy. RE: David Haye vs Tyson Fury - RoyJonesJr - 11-09-2013 08:14 PM Fury ma w październiku walić w formule kickboxingu? wow.. nie wiedziałem. fajnie Haye to skomentował ![]() - Gdybym miał taką możliwość, zezwoliłbym Tysonowi uderzać głową, łokciami i kolanami w naszej walce, aby trochę wyrównać nasze szanse. Właściwie, to ja sam w młodym wieku trenowałem karate, więc nie jest ze mną tak źle w tym względzie. Nie będę jednak potrzebował tych umiejętności, bo dwie pięści na niego wystarczą. Kiedy z nim skończę, może on szukać innych opcji. Co do walki. Jeżeli Fury sie przygotowuje dodatkowo do walki w formule kicka , to ja już wątpie w jego lepsze przygotawanie do walki a jego porażka zdaje mi sie być po prostu bardziej realna. RE: David Haye vs Tyson Fury - Sander - 11-09-2013 08:27 PM Fury to wybryk natury. Ma 25 lat a wygląda jak 40 letni weteran. Olbrzym, wariat i do tego mocno bije - Haye musi być ostrożniejszy niż mu się wydaje. RE: David Haye vs Tyson Fury - Pakman - 11-09-2013 08:29 PM Im bliżej do walki tym bardziej nabieram przekonania, że David wygra to przez DSQ. RE: David Haye vs Tyson Fury - RoyJonesJr - 11-09-2013 08:35 PM Jego ojciec ma wyjsc na przepustke z pudła na tą walke. Wiedzieliscie za co siedzi ? wydłubał komuś oko w bójce i brał sie za drugie ![]() Teraz to sobie myślę że Fury to nie kretyn ale jest niepoczytalny. Niedaleko pada jabłko od jabłoni ![]() RE: David Haye vs Tyson Fury - Sander - 11-09-2013 08:37 PM @Pakman Co przewidujesz? Kopnięcie, cios w jądra, duszenie zza pleców, złapanie sędziego w pół i rzut nim w Davida? ![]() RE: David Haye vs Tyson Fury - RoyJonesJr - 11-09-2013 08:38 PM Ja przewiduje UCHO w stylu "Tysona" u Tysona ![]() RE: David Haye vs Tyson Fury - RedHawk - 12-09-2013 05:51 PM Fury wynajął już ochroniarzy, którzy w razie niepowodzeń podczas walki mają wejść na ring i mu pomóc. ![]() RE: David Haye vs Tyson Fury - BESTIA - 12-09-2013 06:08 PM Fury to niezły agent, czasem mam z niego niezły ubaw. RE: David Haye vs Tyson Fury - Pakman - 12-09-2013 09:27 PM @Sander Spinning elbow ![]() |