![]() |
Golovkin vs Monroe - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Golovkin vs Monroe (/thread-2322.html) |
RE: Golovkin vs Monroe - Gogolius - 17-05-2015 09:18 PM A sorrry xD Zapomniałem o tej walce ![]() No to było jak piszę, nie pamiętam kiedy wypunktowałem coś przeciwko GGG. Tzn teraz już pamiętam. ![]() Miałem na myśli walki na HBO od Proksy do teraz, chyba ciężko byłoby znaleźć przeciwko niemu rundę. RE: Golovkin vs Monroe - Wietnam - 18-05-2015 08:45 AM Monroe o walkach Gołowkina z Canelo i Cotto : "On prawdopodobnie pokona Cotto, ale myślę że z Canelo może mieć kłopoty, Canelo ma szybkie ręce i dobrze walczy na środku jest bardzo śilny, " Dlatego myślę że Gołowkin będzie miał trochę problemów, z Alvarezem, , uważam że Saul będzie trochę za szybki dla niego, , dlatego że moja szybkość sprawiała mu trochę problemów dziśiaj, a Canelo właśnie ma bardzo szybkie ręce, daje szansę Canelo jakby doszło do ich walki,GGG walczy w wielu elementach podobnie do Cotto,."" Pytanie od ode mnie ,, takie stwierdzenie wydał też pewien dziennikarz, czy uważacie że Canelo traci sporo sił przy zadawaniu ciosów,i z biegiem pojedynku powoduje to wypompowanie, , szczególnie w końcówkach walk,,? pozdro RE: Golovkin vs Monroe - Polish Peacock - 18-05-2015 08:54 AM Ggg pokazał że jest Rzeznikiem. Oglądałem tylko skórt, wiec nie wiem jak dokładnie wyglądał przebieg walki. Podobała mi się walecznych Monroe i to ze wytrzymał tyle rund i sam potrafił wyprowadzić kilka mocnych ciosów na Grenadiego. A Ggg wygrał w swoim stylu, zasypujac Monroe gradem ciosów. Canelo vs Golovkin! Chce to zobaczyć Do końca roku RE: Golovkin vs Monroe - Tar-Ellendil - 18-05-2015 10:26 AM Lara od dłuższego czasu wyzywa GGG do walki. Czemu ten pojedynek jeszcze nie został sfinalizowany ? RE: Golovkin vs Monroe - Martin - 18-05-2015 10:54 AM Ja mam znacznie większa chrapkę na walkę Gołowkina z Canelo. RE: Golovkin vs Monroe - Hugo - 18-05-2015 11:27 AM Jak Lara chce walczyć z Gołowkinem, to niech przejdzie do średniej. Dlaczego to Gołowkin miałby walczyć w nieoptymalnej dla siebie kategorii? On powiedział, że może to zrobić tylko raz, dla pojedynku z Floydem. |