Zimnoch - Bińkowski - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Zimnoch - Bińkowski (/thread-1391.html) |
RE: Zimnoch - Bińkowski - KrychuTMT - 20-10-2013 09:21 PM Oczywiście ,że nie może siedzieć cicho. Jednak nie gloryfikujmy Zimnocha , bo sam przyjął retorykę rynsztoka i nic go nie usprawiedliwia. Broniąc swojego honoru musiał się dostosować do przeciwników , co skutkuje tym , że zachowuję się tak samo jak oni . RE: Zimnoch - Bińkowski - Sander - 20-10-2013 09:24 PM Zaczepił? Uderzenie głową, kontrowersyjne wywiady, irytujące wpisy na fb, wizyta na gali w towarzystwie sobie podobnych i hejtowanie tam Zimnocha.. Taka to zaczepka. RE: Zimnoch - Bińkowski - KrychuTMT - 20-10-2013 09:29 PM I co to zmienia ? Nie możesz zaakceptować tego , że Zimnoch zniżył swój poziom do poziomu Szpilki i usprawiedliwianie ich zachowań nie ma sensu ? Obydwoje używają słownictwa niczym margines społeczny, robią antyreklamę boksu i sportu. RE: Zimnoch - Bińkowski - Sander - 20-10-2013 09:37 PM Porównywanie kultury osobistej Zimnocha i Szpilki i wrzucanie ich do jednego wora jest śmieszne. RE: Zimnoch - Bińkowski - KrychuTMT - 20-10-2013 09:41 PM Bycie nieobiektywnym jest dopiero śmieszne . Kierujesz się sympatią do osoby , zamiast obiektywnie oceniać ich zachowania , to jest żałosne . Jeżeli Ty mnie nazwiesz głupkiem , a Ja ci odpowiem , że jesteś dup*kiem to obydwoje jesteśmy tacy sami , tak jak w przypadku tych dwóch bokserów . RE: Zimnoch - Bińkowski - Sander - 20-10-2013 10:01 PM Skąd wiesz, że lubię Zimnocha? Obiektywnie oceniam sytuację. Twoje zdanie też szanuję a zgadzać się z nim nie muszę. Wstrzymaj się ze stwierdzeniami typu 'to jest żałosne' ok? RE: Zimnoch - Bińkowski - KrychuTMT - 20-10-2013 10:12 PM Nie wysunąłem takiej tezy . Czytaj ze zrozumieniem , a potem zadawaj mi pytania. Ale narobiliśmy syfu . RE: Zimnoch - Bińkowski - Sander - 20-10-2013 10:20 PM @Krychu Chłopaku nie pozjadałeś wszystkich mózgów.. A tych głupot z posta wyżej nie chce mi się nawet komentować... Bez odbioru. RE: Zimnoch - Bińkowski - KrychuTMT - 20-10-2013 10:24 PM Wyluzuj nie widziałem Twojego posta po edycji. Dlaczego mam wstrzymywać się stwierdzeniem typu " to jest żałosne" skoro sam piszesz o moim zdaniu " to jest śmieszne" ? Nie pozjadałem wszystkich mózgów , bronie swojego zdania tak samo jak Ty swojego . Pisząc , że moje zdanie jest śmieszne nie dałeś mi wyboru , musiałem Ci odpowiedzieć . RE: Zimnoch - Bińkowski - BESTIA - 21-10-2013 07:53 AM Chciałbym (...) powiedzieć, że wycofuję się z tej całej afery Zimnocha jako konfidenta. Dotarłem bowiem do prawdy. Wycofuję się ze wszystkich słów, jakie powiedziałem. Prosiłbym więc Artura Szpilkę i jego przyjaciół, żeby odpuścili Krzyśkowi. Dajcie mu czas i niech wyjaśni dokładnie wszystko. Pamiętajcie, że rodak rodaka powinien wspierać. A jeżeli ten popełnia błąd, to trzeba go sprowadzać na dobrą drogę - powiedział po przegranej walce Artur Binkowski. |