Powietkin -Stiverne - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Powietkin -Stiverne (/thread-3000.html) |
RE: Powietkin -Stiverne - Hugo - 17-12-2016 07:19 PM Duhaupas chyba jednak nie przygotowany i wzięty "z łapanki". Nawet butów nie ma bokserskich, tylko biegowe. RE: Powietkin -Stiverne - Gogolius - 17-12-2016 07:20 PM Nie no, Duhapaus wytrzymał 11 rund z Wilderem, musi mieć szczękę RE: Powietkin -Stiverne - Krzych - 17-12-2016 07:21 PM Kovalev nawet nie ogląda tylko patrzy w telefon RE: Powietkin -Stiverne - Hugo - 17-12-2016 07:24 PM I po co to było Francuzowi? Granitową szczękę szlag trafił. RE: Powietkin -Stiverne - Krzych - 17-12-2016 07:24 PM Co Francuz odjebał? Przecież było wiadomo co będzie po lewym sierpie - lewy sierp RE: Powietkin -Stiverne - Wilczekstepowy - 17-12-2016 07:28 PM Mam nadzieję, że dobrze mu zapłacili bo ten nokaut wyglądał naprawdę źle. (17-12-2016 01:10 PM)fext napisał(a): Ciekawe, że w ogóle wyszedł, bo samobójczo to wygląda. I właśnie tak to wyglądało. Ciężki nokaut. RE: Powietkin -Stiverne - fext - 17-12-2016 07:31 PM (17-12-2016 07:24 PM)Krzych napisał(a): Co Francuz odjebał? Przecież było wiadomo co będzie po lewym sierpie - lewy sierpPrzecież już ledwo zipał, kondycja mu siadła. Przecież mógł schodzić na boki albo iść do przodu, przykleić się. Cokolwiek. A on się cofał, nawet łap nie był w stanie podnieść, barkiem się zasłonić. Nic. Żenująca ta walka, serio. Nakoksowany byczek wychodzi do kolesia bez obozu i kondycji i nokautuje go w "doliczonym czasie", bo jak to zwykle a rosyjskich galach bywa, runda powinna się już skończyć, ale że gospodarz akurat był w ataku, to przedłużyli. Ble. RE: Powietkin -Stiverne - Hugo - 17-12-2016 07:32 PM Jedna sprawa się wyjaśniła. Duhaupas wystepował jak reprezentant Monako i zagrali mu hymn tego państwa. RE: Powietkin -Stiverne - Wietnam - 17-12-2016 07:43 PM Cyrk i kompletna żenada, Nakoksowany gość znokautował gościa na telefon, trzeba iść przygotować się na fajną galę Hopkinsa..... RE: Powietkin -Stiverne - Hugo - 17-12-2016 07:50 PM Pewnie zakontraktowanie tej walki wyglądało tak: Dzwoni telefon. Duhaupas: Słucham Riabiński: Cześć Johann. Musisz walczyć dzisiaj z Powietkinem w Jekatierynburgu. D: Mowy nie ma. Nie jestem przygotowany, a do tego wczoraj pochlałem i mam kaca. R: Musisz. Płacę 2 miliony euro. D: Co mi z tych milionów? U nas we Francji takie wysokie podatki, że z 80% mi zabiorą. R. Pomyślałem o tym. Od dzisiaj jesteś obywatelem Monako i gówno ci mogą Francuzi zabrać. Już wysłałem po ciebie samolot. Bądź gotów za 3 godziny. D: Ale nawet nie mam butów. R: No przecież boso nie chodzisz. Weź jakiekolwiek trampki i będzie dobrze. |