Perez - Abdusałamow - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Perez - Abdusałamow (/thread-1348.html) |
RE: Perez - Abdusałamow - szalonyAli - 25-11-2013 07:41 PM ,,Pan Riabiński pokryje wszelkie koszty. Skontaktowaliśmy się już ze szpitalem, w którym przebywa "Mago". Suma będzie jednak znana dopiero po zakończeniu okresu rehabilitacyjnego Magomeda. Wtedy szpital wystawi rachunek'' - powiedział Hriunow. Faktycznie to zdrowia Mago nie zwróci , ale rodzina przynajmniej wyjdzie na prosto . RE: Perez - Abdusałamow - Hugo - 26-11-2013 10:05 AM Mnie najbardziej wkurza w tej sytuacji fakt, że szpital wystawi rachunek niezależnie od efektów swoich działań. Facet dotarł do szpitala na własnych nogach, a wyjedzie zapewne nogami do przodu (oby nie, ale w tej chwili na to wygląda), a oni obciążą rodzinę rachunkiem idącym zapewne w setki tysięcy dolarów. No, bo się starali i im się należy. Jak daję samochód do naprawy, to mechanikowi się należy zapłata, jak usunie usterkę. A jak mi auto zdewastuje do poziomu wraku, to mi się należy odszkodowanie od niego. Nie wiem, dlaczego w przypadku leczenia w szpitalu ma być inaczej. W ogóle te rzekome postępy medycyny, o których tyle się słyszy w mediach, to bardzo często postępy w bezsensownym przedłużaniu agonii (bo licznik bije i kasa rośnie). RE: Perez - Abdusałamow - BMH - 26-11-2013 10:33 AM (25-11-2013 07:41 PM)szalonyAli napisał(a): Pan Riabiński pokryje wszelkie koszty. Skontaktowaliśmy się już ze szpitalem, w którym przebywa "Mago". Suma będzie jednak znana dopiero po zakończeniu okresu rehabilitacyjnego Magomeda. Wtedy szpital wystawi rachunek'' - powiedział Hriunow. Czytalem ten sam news w kilku innych miejscach, i byla tam mowa o czesci kosztow. Juz sie nie czepiam detali, wazne, ze facet ma gest. RE: Perez - Abdusałamow - redd - 03-12-2013 08:49 PM "The report of Abdusalamov's death is false. A hospital representative says the fighter's condition is stable and there's been no change." Wynika z tego, że wcześniejsze informacje były nieprawdziwe. Jednak poczekajmy na jakieś dokładniejsze info. RE: Perez - Abdusałamow - szalonyAli - 04-12-2013 04:13 PM Informacje o śmierci Mago póki co się nie potwierdzają ,ale to ,że tak długo pozostaje w tym stanie mówi samo za siebie . RE: Perez - Abdusałamow - Sander - 10-12-2013 10:38 AM Mago odłączony od aparatury. Oddycha samodzielnie, reaguje na bodźce. Ufff... RE: Perez - Abdusałamow - kubala1122331 - 10-12-2013 02:55 PM Bałem się tu wchodzić, ale na szczęście dobra wiadomość. RE: Perez - Abdusałamow - Joker - 10-12-2013 08:00 PM Bogu dzięki obojętnie któremu. RE: Perez - Abdusałamow - Metzger - 10-12-2013 08:42 PM (10-12-2013 08:00 PM)Joker napisał(a): Bogu dzięki RE: Perez - Abdusałamow - Joker - 10-12-2013 08:48 PM Metzger Jeden tak to będzie tłumaczył drugi inaczej nie widze w tym problemu. |