Kanały sportowe - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: Kanały sportowe (/thread-718.html) Strony: 1 2 |
Kanały sportowe - PeterManfredo - 31-10-2012 10:02 PM Jesteśmy fanami boksu ale pewnie wielu z nas jest fanem sportu ogólnie. Jakie więc stacje telewizyjne traktujące o sporcie lubicie i cenicie najbardziej? Ja wybieram Polsat Sport,świetni fachowcy(Borek,Janisz,Andrzej Borowczyk). Do tego świetne,popularne dyscypliny pokazują przede wszystkim: Boks,MMA,F1,Siatkówka RE: Kanały sportowe - Jerome - 31-10-2012 10:34 PM Sporty które ja oglądam to boks, f1 i piłkę nożną. Boks oglądam najczęściej na Polsacie Sport. Tak samo F1. Piłkę nożną jaką oglądam to liga angielska oraz hiszpańska. To mi oferuje Canal+. Ligę Mistrzów mam z kolei na nSporcie. Zwycięzca był więc prosty ;] @Peter Borowczyk to moim zdaniem jeszcze gorszy typ od Kostyry. Może i dysponuje wiedzą i historią ale do komentowania F1 się nie nadaje. Tęsknie za Mikołajem Sokołem. RE: Kanały sportowe - PeterManfredo - 31-10-2012 10:36 PM Ja Borowczyka lubię,barwa głosu,dramaturgia,świetne RE: Kanały sportowe - Maynard - 31-10-2012 10:57 PM Canal+ Piłki nożnej w najlepszym ligowym wydaniu żaden inny kanał nie przebije. No, dobra, może nSport jest blisko, ze względu na LM, ale ich muszę oglądać na streamach RE: Kanały sportowe - PeterManfredo - 31-10-2012 10:59 PM Canal niebawem wchłonie nSport,tzw fuzja Co do komentatorów na nSport........................................................................................ T R A G E D I A RE: Kanały sportowe - Jerome - 31-10-2012 11:50 PM @Peter Jest para komentatorów piłkarskich przy których nawet jakby grała Flota Świnoujście z FC Sforne Gacie to byłoby przyjemnie ich słuchać, a pracują dla nSport. Nazwisk niestety nie pamiętam. RE: Kanały sportowe - PeterManfredo - 01-11-2012 02:49 PM Sergiusz Ryczel może powiesz...czy dno na dnem Kalinowski RE: Kanały sportowe - RSC-2 - 01-11-2012 06:27 PM Ciekawa ankieta. Polsat Sport najlepszy. Ale czy na Polsat Sport obejrzę naszą 1 ligę piłkarską? Chyba nie. A więc najlepszy jest Orange Sport Ale czy na Orange Sport obejrzę Ekstraklasę czy Premier League? Chyba nie A więc najlepszy jest Canal+ Ale czy na Canal+ obejrzę transmisję z amerykańskich gali bokserskich? Chyba nie A więc wszystkim polecam wiersz Juliana Tuwima „Wszyscy dla Wszystkich” aby zrozumieć ,że każda stacja jest ważna i jest tak samo potrzebna w zależności co kto lubi oglądać. Murarz domy buduje, Krawiec szyje ubrania, Ale gdzieżby co uszył, Gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecie Na robotę nie ruszył, Gdyby krawiec mu spodni I fartucha nie uszył. Piekarz musi mieć buty, Więc do szewca iść trzeba, No, a gdyby nie piekarz, Toby szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. [A ja głosuję na stację Wizja Sport. Czy ktoś z was ją pamieta?] RE: Kanały sportowe - Bandit - 01-11-2012 06:36 PM RSC w copa się bawisz ;/ ? RE: Kanały sportowe - RSC-2 - 01-11-2012 06:38 PM @Bandit Już kiedyś udzieliłem odpowiedzi w tym temacie. |