| 
					Kto będzie nowym królem P4P?
				 | 
| 
					19-05-2015, 09:49 PM 
| 
 | |||
| RE: Kto będzie nowym królem P4P? 
					Up  Za sama walke z sosa? Nie zartuj bo piszesz tak jakbys Gonzaleza 1 raz widzial w sobote.. Zwyciestwa z Estrada, Takayama, Yaegashim to wielkie zwyciestwa do tego kilka nad cenionymi piesciarzami- Rodrigriguez,Nilda, plus umiejetnosci plus tytuly w trzech wagach sporo. Nr 2 moze ciut za duzo ale top 5 mu sie nalezy jak nic. https://www.youtube.com/watch?v=3rq8iKZnRyc | |||
| 
					19-05-2015, 11:35 PM 
| 
 | |||
					No właśnie o to chodzi, że on za wcześniejsze zwycięstwa był tak wysoko, a za Sosę dostał awans na drugą pozycję.    | |||
| 
					20-05-2015, 03:59 PM 
| 
 | |||
					Za wcześniejsze walki był wysoko, ale po walce z Sosą trafił aż na 2 pozycję, więc nie ma nic błędnego w stwierdzeniu, że znalazł się na drugim miejscu za walkę z Sosą. Czytanie ze zrozumieniem.
				 ![[Obrazek: VWrnMgK.jpg]](http://i.imgur.com/VWrnMgK.jpg)  | |||
| 
					20-05-2015, 04:02 PM 
| 
 | |||
					Ale gdzie wy go widzicie na drugim miejscu? o.O
				 | |||
| 
					20-05-2015, 04:15 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 04:19 PM przez Melvin.)
| 
 | |||
					W rankingu P4P magazynu The Ring,wiesz ,ci co ich Oscar kiedyś kupił    | |||
| 
					20-05-2015, 04:57 PM 
| 
 | |||
					Co do tego rankingu P4P: Ja rozumiem, że ostatnio Garcia nie powalał na kolana, ale za samo resume ma top 10 jak nic. | |||
| 
					14-09-2015, 08:56 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2015 09:32 PM przez Wietnam.)
| 
 | |||
					Gdyby Roman Gonzalez miałby chociaż 170 cm wzrostu, i mógł doćiągnąć do limitu 140 funtów, to jestem przekonany żeby w tych granicach królował,mając na końćie tytuły w pięciu kategoriach wagowych, co pozwalało by mu zajmować Fotel lidera,  ale jeszcze go jednak tam nie wywinduje,, muśi te resume wytuningować trochę, ten wzrost 160 cm, trochę będzie go trzymał w blokach, Nie ulega jednak wątpliwości że to zawodnik wybitnie utalentowany i już top 5,.według mnie, . A tak stawiam po abdykacji Floyda, na GGG, Kowaliowa lub Kliczko,. | |||
| 
					16-09-2015, 08:53 PM 
| 
 | |||
					http://www.ringpolska.pl/68-boks-zawodow...a#comments Jest nowy król według "The Ring" ! Został nim właśnie Roman "Chocolatito"Gonzalez . | |||
| 
					16-09-2015, 10:01 PM 
| 
 | |||
| RE: Kto będzie nowym królem P4P? Cytat:Z boksem to tez mało ma wspólnego,skoro taki Gonzalez jest przed Kliczką,ranking najgorszy jaki widziałem,nawet tego Gonza nieznam,walczy w swojej kategori co tam praktycznie nikogo dobrego nie ma,Kliczko dominuje od lat,powinien byc top1,nie kumam,po pijaku to ktoś pisał I wszystko jasne  Ja się w pełni zgadzam z umieszczeniem Gonzaleza jako króla P4P. Tylko, że teraz nie ma takiej bitej jedynki. Bo przynajmniej 6-7 kandydatur da radę obronić. Dziwi mnie za to 9. miejsce Shinsuke Yamanaki. | |||
| 
					16-09-2015, 10:31 PM 
| 
 | |||
					Mam pytanie. Bo czegoś nie rozumiem: Dlaczego wszyscy są tak przychylni Roman'owi Gonzalez'owi, skoro w temacie gali Mayweather vs Berto (jeśli się nie mylę) wszyscy jechali po nim jako SDman, pupilek sędziów i niesłuszny zwycięzca nad wiekowym Salido ??
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: