@AdamekFightPL
Bo Haye go nie uderzył tylko wyrwał rękę od kogoś kto go trzymał. Tak mi się wydaję. Z resztą Dereck to twardziel. Nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda.
@Jerome
To będzie bardzooo ciężka walka dla Haye'a
@AdamekFightPL
Oj wiem wiem.. Jednak jestem bardziej spokojny niż przed walką z Władem. Nie mniej jednak to będzie ciężki bój.
Wracając jeszcze do konferencji to myślę, że fakt, że Chisora spłynął po tym prawym to bajki. Chociaż David mówił o tym na konferencjach a Del Boy nie zaprzeczał. W każdym razie myślę, że kilka takich bomb w końcu wpłynie na Derecka.
@Jerome
Jestem bardziej spokojny o Haye'a niż przed walką z Władimirem?, wow. Ja przed walką z Władimirem byłem prawie pewny, że Haye mocno zaatakuje i znokautuje Kliczkę. Zresztą cały czas myślę, że z szybkością,dynamiką,siłą Haye może spokojnie Wołodię posadzić na dupie. Najpierw knockdown a później nokaut jak w walce z Enzo Maccarinelli'm. Jednak Chisora to zupełnie inny bokser od Władimira. Ten gość ma szczękę ze stali i jaja jak kokosy. To prawdziwy twardziel i typowy swarmer. W tej walce sam balans ciałem Haye'owi nie pomoże.
@AdamekFightPL
Nie strasz mnie. Wszystko wiem.. Dereck może wygrać. Nie dopuszczam jednak do siebie tej myśli w perspektywie soboty. Chcę aby wygrał Haye, nawet jak będzie wał
@Jerome
Jutro odbędzie się ostatnia konferencja przed ich walką
znowu staną twarzą w twarz. Ciekawe czy już jutro Chisora coś wykombinuje czy poczeka do ważenia hmm...
Mógłby opluć Davida wodą jak Władimira tylko przez te kraty
@AdamekFightPL
No wiesz? Jak możesz? David mu zamknie paszcze swoją posturą Myślę jednak, że będzie szopka z kratką a w ringu mur jak przed Tyson v Lewis.
Lepiej w tę stronę...
@Jerome
Właśnie gdyby była klatka to Chisora może opluć Haye'a
@AdamekFightPL
A jak by nie było to miałby ciężej tak?
Proponuję przenieść się do aktualności z jakąkolwiek dyskusją na temat tego pojedynku.
Wszystko już ustalone.
WALKA D.HAYE v D.CHISORA BĘDZIE TRANSMITOWANA PRZEZ POLAT SPORT I POLSAT SPORT HD.
POCZĄTEK TRANSMISJI O 19:30 BĄDŹ 22:30. NIE PRZEGAPCIE TEGO!!!
(Maynard można zamknąć wątek)
według mnie Dariusz na pewno nie padnie, skoro nie usadził go Vit ani Helenius a dobrze wiemy, że mają kowadła w rękawicach, stawiam na wygraną Del Boy'a na punkty