22-04-2018, 08:26 PM
B. fajny sen @Wietnam. Nie wiem, czy przypadkiem (tak mi się kojarzy) Drake nie był pokazywany na trybunach podczas jakiejś gali bokserskiej i może dlatego go zapamiętałeś? 8 )
Niektóre sny są naprawdę konkretnie pokręcone i przepełnione takimi szczegółami, że głowa mała. Kiedyś śniło mi się, że poleciałem samolotem do Minnesoty na koncert Mgły, ale nie chciano mnie wpuścić, bo czytnik nie potrafił przeczytać kodu QR z mojego wydrukowanego biletu
Pozbierałem więc drobniaki od ludzi stojących w kolejce, by kupić zwyczajny bilet kolekcjonerski, ale gdy nadeszła moja kolej, okazało się, że biletów już nie ma i trzeba dodrukować. Próby dodrukowania skończyły się tak, że koleś siedzący za kasą przepalił dwie drukarki i ostatecznie nie wszedłem 
Niektóre sny są naprawdę konkretnie pokręcone i przepełnione takimi szczegółami, że głowa mała. Kiedyś śniło mi się, że poleciałem samolotem do Minnesoty na koncert Mgły, ale nie chciano mnie wpuścić, bo czytnik nie potrafił przeczytać kodu QR z mojego wydrukowanego biletu