Forum - BOKSER.ORG

Pełna wersja: Punktacje walk - temat zbiorczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Może lekki offtop, ale co tam. Kolejna wiadomość pokazująca, że federacje zaczynają psuć nawet uczciwe werdykty. Mundine w listopadzie moim zdaniem zasłużenie pokonał Rabczenkę, a w opinii większości fanów boksu za konrowersyjną uznano jedynie jedną z kart przyznającą zwycięstwo Białorusinowi. Co dzisiaj się okazało?

http://www.bokser.org/content/2014/12/22.../index.jsp

Cytat:- Jestem zachwycony decyzją WBC. Już wcześniej mówiłem, że werdykt, który ogłosili wtedy sędziowie, to najgorszy werdykt w historii. Dwóch arbitrów w ogóle nie było stowarzyszonych w WBC, byli to sędziowie z Melbourne. Mundine należą się brawa, zaliczył wspaniały występ, ale prawda jest taka, że Siergiej go wyboksował i powinien był otrzymać zdecydowanie więcej rund na kartach punktowych. Do tego posłał rywala na deski, a sędzia nie uznał nokdaunu. Na szczęście Siergiej dostanie drugą szansę – stwierdził Hatton.

Jetem całkowicie zażenowany. Widać, że sitwa promotorów i federacji bokserskich knuje jeszcze długo po zakończeniu pojedynków. Wprawdzie walka była dosyć wyrównana i nie uważam minimalnej punktacji dla Białorusina za skandal to w porównaniu do wałów jakie uchodziły na sucho ta decyzja to na prawdę wielki wstyd.
Założy ktoś temat Ramirez vs Własow? Tak żeby karta nie przepadła gdzieś Smile
Sander
Będzie kiedyś aktualizacja LPW? Smile
Założę temat tego pojedynku, bo widzę, że chętnych nie ma, a może dziś zerknę na tą walkę Wink
Teraz to ja nie wiem czy mam jeszcze kartę, ale wątpię.. :/ Co do aktualizacji to nie przewiduję w najbliższych tygodniach.
Ech, a tak się starałem... Tongue
Jakbyś potrzebował pomocy w aktualizacji, bo się tego trochę narobiło, to od przyszłego tygodniu mogę pomóc Wink
Tam jest tego tyle, że boję się zajrzeć, a tak wgl to czy to jest przydatne wgl? Gra chyba nie warta świeczki Smile
Nieraz lubię sobie tam zajrzeć, ale w sumie... Jak se tam chcesz Smile
Zaktualizuję, to pewne, ale może na wiosnę Smile
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale z forum poznikało kilka tematów np. z walkami Alego z Nortonem, Barrery z Moralesem, Holmes-Spinks i pewnie jeszcze kilka innych. Ktoś mnie oświeci co tu się dzieje?
Bestia? Maynard?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Przekierowanie