30-08-2015, 03:19 PM
Przeoczyłem.
Nadrobiłem dopiero dzisiaj. Mullerowi udało się nawet zadać jeden cios w drugiej rundzie. Usyk podczas ataku niebezpiecznie się odkrył i Muller starał się to wykorzystać, tylko widać nie ma takiej pary w łapie aby taką okazję przemienić w bonusa. A tak poza tym to gość niczego pozytywnego nie pokazał. Usyk zrobił, co musiał zbytnio się przy tym nie wysilając. Faktycznie pora dla niego na kogoś mocniejszego. A co do Mullera to konieczny jest rewanż z Masternakiem u nas w Polsce aby Master mógł zmazać tą plamę. W sumie nie zawinioną przez niego ale za parę lat nikt już nie będzie pamiętał w jakich okolicznościach to się odbyło.
Kontekście Usyka komentatorzy wspominali coś tam o Głowackim. Kolejnemu się zapewne marzy walka z naszym rodakiem. Widać, że przez wielu dalej jest niedoceniany.
Nadrobiłem dopiero dzisiaj. Mullerowi udało się nawet zadać jeden cios w drugiej rundzie. Usyk podczas ataku niebezpiecznie się odkrył i Muller starał się to wykorzystać, tylko widać nie ma takiej pary w łapie aby taką okazję przemienić w bonusa. A tak poza tym to gość niczego pozytywnego nie pokazał. Usyk zrobił, co musiał zbytnio się przy tym nie wysilając. Faktycznie pora dla niego na kogoś mocniejszego. A co do Mullera to konieczny jest rewanż z Masternakiem u nas w Polsce aby Master mógł zmazać tą plamę. W sumie nie zawinioną przez niego ale za parę lat nikt już nie będzie pamiętał w jakich okolicznościach to się odbyło. Kontekście Usyka komentatorzy wspominali coś tam o Głowackim. Kolejnemu się zapewne marzy walka z naszym rodakiem. Widać, że przez wielu dalej jest niedoceniany.