(26-09-2013 08:38 PM)Hugo napisał(a): [ -> ]Pascal wniósł na wagę te 10 funtów więcej, a Kuziemski ważył poniżej limitu półciężkiej. Widocznie coś dostał po cichu, bo nie protestował.
Pascal ważył 6,5 funta ponad limit. Kuziemski też minimalnie przekroczył granicę 175 funtów.
BESTIA
Syf się tu robi..
Skończcie o tych żydach.
Tyle pajacują wszyscy żeby młodego chronić a chciałbym zobaczyć minę Aruma gdy Vera nokautuje Chaveza..
Jak coś to dalej piszcie w OFFTOP.
Najwięcej traci na tym sam Chavez , ojciec pewnie trochę naciska na dalszą karierę syna, a on z chęcią przeszedł by już na emeryturę.Arum to najgorsze ścierwo dzisiejszego boksu, jak Don King kiedyś tak Arum dziś.
Emeryturka w wieku 27 lat , dosyć szybko

. Co do Aruma to 100% racji , na marginesie bym dodał , że Don King kochał pewien naród , ciekawe jaki .Nie będę dokończał bo się zdenerwujecie

Emeryturka w wieku 27 lat , dosyć szybko.
Jego styl życia sprawia jakby nie chciał dalej boksować.
Dyskusję nie na temat usunąłem.
Chcecie kolejnych ostrzeżeń, kontynuujcie te bzdury o Bogu ducha winnych Żydach. Jedno ostrzeżenie już poleciało, osoba która je dostała, niech uważa, bo zastanawiałem się nad banem.
Co robi Chavez to głowa mała. Jak można tak lekceważyć obowiązki boksera i dodatkowo mieć przyzwolenie promotora. Jak słyszę słowa: "Ważenie jest w piątek o trzeciej po południu. To będzie jedyne takie ważenie w historii boksu. Najpierw zważymy zawodników, a potem podamy limit. To unikalny incydent" Aruma to jest to dla mnie większą kompromitację boksu niż remis w walce Money - Alvarez.
Oby Chavez walczył dalej prezentuje bardzo widowiskowy styl,myśle że mógłby namieszać w SS i LHW.
Musi tylko zwiększyć ilość zadawanych ciosów!
@Sander
Jak chcesz zobaczyć Aruma po tym jak Vera znokautuje Chaveza to obejrzyj Aruma po tym jak Marquez znokautował Pacquiao. Z tym, że Chavez nie zarabia aż tak dużo więc jego wyraz twarzy nie będzie aż tak zabawny jak tamtej nocy

Zabawny jak dla kogo oczywiście. Ten widok człowieka, który zmarnował tusz w drukarce na wydrukowanie werdyktu punktowego. Dla mnie bezcenne
Chavez wysuszony niczym więzień oświęcimski. Nie wyobrażam jakim cudem z Martinezem ważył 6,5 kg mniej.