Zawsze to jakaś motywacja ale gdy zapalają się światła, słychać gong to pozostają tylko pięści i nic poza dwoma bokserami się nie liczy.
P.S
Ciary to były przy wejściu Sosny do Vita i ' i feel good'.
Podobno Vit chciał zrezygnować z walki tak go spaliła ta nuta Polaka.
@Sander
Właściwie to nie sądzę aby Kliczko w ogóle słyszał swoją piosenkę na wejście gdy wchodzi na stadion między kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Dla przykładu Waszka musiał wparować ze słuchawkami.
Polsat Sport pokaże ten pojedynek.
Nie czytałem poprzednich stron ale spytam dla pewności.
Nikt nie daje Saszce szans prawda?
Poczytaj a zobaczysz, że ja daję

Jestem pewny dobrej, twardej postawy Powietkina i ciężkiej walki dla Wladimira.
Dobra ale to już nie dziś. Jestem w szoku muszę przyznać. Wład jest nie do tknięcia ale spokojnie, robi się coraz bardziej leniwy więc i na niego przyjdzie pora ^^
Powietkin jest twardy i nie będzie się bał. Walka jest u niego w kraju, kasę dobrą zarobi. Powinien mieć spokojną głowę i dobierać się do Wlada wściekle. Kliczko bardzo nie lubi gdy ktoś wywiera na niego presję. Inna sprawa, że nikt tego nie próbuje robić. Wierzę w Powietkina.
Przed walką zawsze jest jakaś nadzieja, ale w przypadku pojedynku braci otrzeźwienie przychodzi bardzo szybko...lubie Powietkina i chciałbym żeby pokonał Wlada, ale wiem, że tak się nie stanie...
Niestety jedyną szansą dla Povietkina jest jakiś cep(zza dupy a'la Wilder) , lucky punch którym by obalił Władka ale jakoś nie wydaję mi się aby to się wydarzyło ;(